• Dagelijkse verzending
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Advies van onze dierenartsen
  • Klantenservice 0573 - 491514
  •  

Milbemax

Milbemax is een A-merk ontwormingsmiddel voor hond en kat. De tabletten voor ontworming zijn oraal in te nemen en zijn goed van smaak voor de hond of kat .

Milbemax: preventie, controle of behandeling 

Milbemax kan worden gebruikt ter preventie, controle of behandeling van een worminfectie. Milbemax bestrijdt en beschermt tegen verscheidene soorten wormen: zweepwormen, haakwormen, hartwormen, spoelwormen en lintwormen. Milbemax is verkrijgbaar voor grote en kleine honden en katten, dus ook voor puppy's en kittens. Wij bieden je de keuze uit verschillende hoeveelheden tabletten per verpakkingseenheid. 

Wormen bij uw hond of kat

Je hond of kat kan op verschillende manieren wormen oplopen. Een hond bijvoorbeeld in het bos, park, uw eigen tuin of via voedsel. Een kat kan via de kattenbak besmet worden of tijdens het buiten jagen, via het vangen van knaagdieren. Een worminfectie is niet direct zichtbaar, maar het niet behandelen ervan kan leiden tot irritaties en gezondheidsproblemen van je hond of kat.

Het assortiment is met zorg samengesteld door ervaren diergeneeskundindigen en een farmaceutisch expert. Kun je een product niet vinden of ontbreekt het in de webshop? Laat het dan weten, en we helpen je graag verder.

13 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

13 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren