Gratis verzending vanaf €49,50,-

Gewrichten

Bij honden komen vaak problemen voor met spieren en gewrichten. Gelukkig heb je een ruime keuze uit verschillende producten om spier- en gewrichtsproblemen bij je hond te voorkomen en zelfs te verminderen. Denk bijvoorbeeld aan een voedingssupplement: een tablet, poeder of olie die je gewoon door het voer mengt. Er is altijd een supplement bij dat goed bij jouw hond past.

Meer lezen?

Artikelen 1 tot 20 van 23 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filters

Artikelen 1 tot 20 van 23 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Gewrichtsproblemen bij honden 

Iedere hondeneigenaar wil dat zijn hond fit, gezond en vol energie is. Veel honden hebben gedurende hun leven gewrichtsproblemen, hierbij zijn grootte, gewicht, leeftijd en de groeisnelheid van je huisdier van invloed. Gewrichtsproblemen kunnen voorkomen bij honden van alle rassen en leeftijden. 

Producten voor sterke en soepele gewrichten - verschillende merken

Voor het goed functioneren van de gewrichten speelt kraakbeen een belangrijke rol. In ons assortiment hebben wij diverse diergeneesmiddelen die het kraakbeen ondersteunen en/of een pijnstillende en ontstekingsremmende werking hebben. 

 

Relevante items

Artrose bij de hond
Gewrichtsproblemen bij honden
Voedingssupplementen voor sterke en soepele gewrichten

Meer informatie

Ons assortiment is met zorg samengesteld door ervaren dierenartsen, paraveterinairen en een farmaceutisch expert. Kun je een product niet vinden, ontbreekt het in de webshop of heb je een vraag over een bepaald geneesmiddel? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!