Gratis verzending vanaf €49,50,-

menu

Voeding

Goede voeding houdt je hond speels, fit en gezond. De meeste honden houden wel van een lekker hapje en kunnen standaardvoer goed verdragen. Wil je alleen het beste voor je dier, geef je hond dan Sanimed Preventive! Dit is een uitgebalanceerde gezondheidsvoeding, die bestaat uit hoogwaardige, natuurlijke grondstoffen. Het bevat geen synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen.

Meer lezen?

1 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filters
  • Orozyme Bucco Fresh

    Orozyme Bucco Fresh

    verbetering van slechte adem

    vanaf € 7,50

1 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Voeding voor je hond

Naast Sanimed Preventive is er voor honden met uiteenlopende aandoeningen Sanimed Dieetvoeding (Curative) ontwikkeld. Denk hierbij aan voer dat speciaal is samengesteld om bijvoorbeeld klachten van de blaas, darmen, lever, nieren en maag als ook overgewicht te behandelen. 

Om het gebit van je hond extra in conditie te houden is Royal Canin Dental ontwikkeld. Deze speciaal ontwikkelde brokjes zijn net iets groter en harder dan normale brokken en hebben een afwijkende vorm. Je huisdier moet dus extra kauwen en dankzij de extra vezels in de brokken worden de tanden en kiezen weer schoon.     

Soms wil je je hond iets geven als beloning of voor zijn gebitsreiniging. Wij hebben snacks in ons assortiment die niet alleen een lekkere, maar ook een verstandige toevoeging zijn aan het normale hondenvoer. Niet alleen kun je je hond hiermee heerlijk verwennen, ze zijn er ook nog eens dol op.  

 

Relevante items

Hoe belangrijk is een gezond gewicht?
Zijn blikvoer en brokken gezonder dan rauw vlees?


Meer informatie

Ons assortiment is met zorg samengesteld door ervaren dierenartsen, paraveterinairen en een farmaceutisch expert. Kun je een product niet vinden, ontbreekt het in de webshop of heb je een vraag over een bepaald geneesmiddel? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!