Gratis verzending vanaf €49,50,-

Voeding

Katten kunnen heel kieskeurig zijn met eten. Alleen het allerbeste is goed genoeg. Veel katten verdragen het meeste voer goed. Zet jij jouw kat graag het beste voer voor? Sanimed is een hoogwaardig en uitgebalanceerd voer en bovendien puur natuur. Het bevat geen synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen en is bovendien zeer betaalbaar.

Meer lezen?

Artikelen 1 tot 20 van 69 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filters

Artikelen 1 tot 20 van 69 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Voeding voor je kat

Voor katten met uiteenlopende aandoeningen is Sanimed Dieetvoeding (Curative) ontwikkeld. Denk hierbij aan voer dat speciaal is samengesteld om bijvoorbeeld klachten van de blaas, darmen, lever, nieren en maag te behandelen. 

Om het gebit van je kat extra in conditie te houden is Royal Canin Dental ontwikkeld. Deze speciaal ontwikkelde brokjes zijn net iets groter en harder dan normale brokken en hebben een afwijkende vorm. Je huisdier moet dus extra kauwen en dankzij de extra vezels in de brokken worden de tanden en kiezen weer schoon. 

Meer informatie

Ons assortiment is met zorg samengesteld door ervaren dierenartsen, paraveterinairen en een farmaceutisch expert. Kun je een product niet vinden, ontbreekt het in de webshop of heb je een vraag over een bepaald geneesmiddel? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!