Vanwege Hemelvaartsdag worden bestellingen later verzonden

Pipetten tegen vlooien en teken

Vectra 3D en Vectra Felis hebben een afwerende, snelle en brede werking. Door de unieke pipet is het aanbrengen eenvoudig en bescherm je je hond of kat dus niet alleen goed, maar ook gemakkelijk. Parasieten gaan dood doordat ze met het middel in contact komen, een bloedmaaltijd is niet noodzakelijk. Elke pipet werkt een maand lang en VECTRA 3D is beschikbaar in vijf gewichtsklassen; je kiest de pipet die bij je hond of kat past en je bent verzekerd van de juiste dosis. De veiligheid is onderzocht bij honden vanaf 7 weken leeftijd en vanaf 1,5 kg lichaamsgewicht.

Voor preventie en behandeling van vlooien en voor behandeling van bijtende luizen. Op de hond en kat aanwezige vlooien worden gedood binnen één dag na de toediening. Een éénmalige behandeling beschermt tegen een verdere vlooienbesmetting gedurende 4 weken.

Advantix hond doodt vlooien, teken, zandvliegen, muggen en stalvliegen voordat ze kunnen bijten. Alleen voor honden

Zie frontline, alleen in pipetten verkrijgbaar voor de kat. Goedkoper dan Frontline Combo

Vlooien- en tekendodend bij hond en kat. Werkt bij katten minder goed tegen teken. Frontline Spray daarentegen wel. (Preventief)

Zie frontline, maar remt tevens de ontwikkeling van eieren, larven en poppen van vlooien in de omgeving. (Bij besmetting) Voor hond en kat.

Wordt gebruikt voor de behandeling en preventie van vlooien en teken besmetting bij de hond en als onderdeel van een behandelingstrategie tegen vlooienallergie bij de hond.

Naast pipetten om je huisdier te behandelen tegen vlooien en teken zijn er ook sprays die je huisdier en de omgeving doeltreffend behandelen.

Relevante items

Bij verdere vragen zijn wij elke werkdag te bereiken via de chat of via info@dierenapotheek.nl.

Delen
Waarom Dierenapotheek.nl

Klantbeoordeling: 9/10 uit 1960 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Dagelijkse verzending (ma t/m vr)

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf € 49,50

Advies van een dierenarts nodig?

Je kunt ons dagelijks mailen, chatten of bellen met vragen voor jouw maatje. Via deze kanalen sta je in rechtstreeks contact met dierenarts Martin Hovius. We delen onze kennis en ervaring met liefde.