Vanwege Hemelvaartsdag worden bestellingen later verzonden

Vlooien- en tekenbanden

Voor de hond

De Scalibor protectorband is een specifieke tekenband die 6 werken is tegen teken, zandmuggen en de hartwormmug. De Scalibor d oodt teken en zandvliegen en is erg geschikt voor honden die veel wandelen in bosrijke gebieden en naar het buitenland gaan (Middellandse zeegebied). De Scalibor beschermtband zorgt ervoor dat je hond niet wordt gebeten door muggen en / of teken en zo met hartwormziekte besmet wordt.

De Scalibor tekenband is niet te gebruiken bij katten.

Deze geurloze en waterbestendige Seresto vlooien- en tekenband hond beschermen je hond tegen vlooien en teken. De halsband heeft een werkingsduur tot 8 maanden. De Seresto vlooienband hond is beschikbaar voor kleine als grote honden.

Voor de kat

Deze geurloze en waterbestendige Seresto vlooien- en tekenband kat beschermen je kat tegen vlooien en teken. Voor behandeling en preventie van vlooienbesmettingen gedurende 7 tot 8 maanden. De uitvoering tegen vlooien start onmiddellijk na het aanbrengen van de halsband.

Relevante items

Bij verdere vragen zijn wij elke te bereiken via de chat of via info@dierenapotheek.nl .

Delen
Waarom Dierenapotheek.nl

Klantbeoordeling: 9/10 uit 1960 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Dagelijkse verzending (ma t/m vr)

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf € 49,50

Advies van een dierenarts nodig?

Je kunt ons dagelijks mailen, chatten of bellen met vragen voor jouw maatje. Via deze kanalen sta je in rechtstreeks contact met dierenarts Martin Hovius. We delen onze kennis en ervaring met liefde.