Bioflexa

Bioflexa is een hoogwaardigvoedingssupplement dat de gewrichten soepel houdt en problemen voorkomt die dieren op latere leeftijd kunnen krijgen. Het is veilig in gebruik, en kan doorgaans zonder problemen worden gecombineerd met andere supplementen en middelen. Door toevoeging van een uitgekiende mix van smaakstoffen vinden honden het bovendien lekker! 

BioFlexa voor hond en kat 

  • BioFlexa III
  • BioFlexa IV - binnenkort leverbaar (BioFlexa IV bevat dezelfde ingrediënten als BioFlexa III, met als extra ingrediënt ongedenatureerd collageen)

    Ongedenatureerd collageen ( B-2Cool®) is een nieuw en bijzonder effectief ingrediënt dat in zeer geringe hoeveelheden al effectief is. Het heeft een hoog molecuulgewicht, en de werking berust op het afremmen van de afbraak van het lichaamseigen collageen in de gewrichten, door beïnvloeding van het immuunsysteem in de darm. 

Informatie over het verschil in samenstelling tussen BioFlexa III en Bioflexa IV kun je ook terugvinden in folder 1 en  folder 2 .

Zowel BioFlexa III als IV zijn verkrijgbaar per 60 of 150 kauwtabletten.

Bij sommige dieren vragen de gewrichten meer aandacht dan bij andere. Het lichaamsgewicht speelt hierbij een rol; de gewrichten van zwaardere dieren worden meer belast tijdens het leven en vragen daarom meer onderhoud. Ook is het een erfelijke kwestie. Bij sommige rassen zijn de gewrichten nu eenmaal gevoeliger dan bij andere rassen. Bioflexa II is een hoogwaardig voedingssupplement dat de juiste ingrediënten in de juiste combinatie bevat om de juiste ondersteuning te bieden aan je huisdier.

Meer informatie

Ons assortiment is met zorg samengesteld door ervaren dierenartsen, paraveterinairen en een farmaceutisch expert. Kun je een product niet vinden, ontbreekt het in de webshop of heb je een vraag over een bepaald geneesmiddel? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!


1 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren