T/m 31 mei producten voor wondontsmetting, -verzorging, zonnebrand en jeuk met flinke korting!

Drontal

Drontal is een doeltreffend ontwormingsmiddel tegen alle belangrijke rond- en lintwormen bij honden en katten. Met één enkele dosering is je hond of kat direct goed beschermd. Drontal zorgt ervoor dat de wormen kort na infectie direct afsterven voordat deze verdere schade aan kunnen richten. Het is dan ook aan te bevelen je huisdier met vaste regelmaat te ontwormen. 

Drontal voor hond of kat

  • Drontal dog tasty             per 2, 6 of 18 (3x6) tabletten verkrijgbaar 
  • Drontal Large dog           per 2 en 6 (3x2) tabletten verkrijgbaar
  • Drontal Pup                      in drankvorm (50ml), speciaal voor pups en jonge honden

  • Drontal Cat                       per 2 tabletten verkrijgbaar
  • Drontal Large Cat           per 2 tabletten verkrijgbaar
     

Drontal dog tasty

Drontal is een product dat je huisdier van alle meest voorkomende wormen bevrijdt. Goed voor je dier maar nu ook heel gemakkelijk: Waar je voorheen op zag tegen het ontwormen van je hond is dit met de komst van Drontal tasty niet meer nodig. Deze ontworming is zo smakelijk dat de meeste honden de tablet uit je hand eten als een snoepje. 


Meer informatie

Ons assortiment is met zorg samengesteld door ervaren dierenartsen, paraveterinairen en een farmaceutisch expert. Kun je een product niet vinden, ontbreekt het in de webshop of heb je een vraag over een bepaald geneesmiddel? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!5 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren