Easypill

Easypill is een voedingssupplement. Een kneedbaarsnoepje dat het geven van medicijnen (tabletten) aan je hond of kat makkelijk maakt. Easypill heeft een aantrekkelijke smaak, geur en samenstelling en is gemakkelijk te verdelen in meerdere stukjes. De restanten kun je weer samenkneden en zijn opnieuw te gebruiken.

Meer lezen?

2 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filters

2 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Easypill voor hond en kat

Door de aantrekkelijke smaak, geur en samenstelling wordt de vorm en de smaak van de pil gemaskeerd. Het is makkelijk te verdelen in meerdere stukjes en de grootte van het stukje Easypill aan te passen aan de grootte van het toe te dienen pilletje. Restanten kun je weer samenkneden en opnieuw gebruiken.

Easypill kat is weliswaar speciaal voor de kat ontwikkeld, maar je kunt Easypill kat ook bij andere vleeseters zoals fretten gebruiken.


Meer informatie

Ons assortiment is met zorg samengesteld door ervaren dierenartsen, paraveterinairen en een farmaceutisch expert. Kun je een product niet vinden, ontbreekt het in de webshop of heb je een vraag over een bepaald geneesmiddel? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!