Vanwege Hemelvaartsdag worden bestellingen later verzonden

Filteren
   Merk
    Gebruiksvorm
     Aandoening
      Diersoort
      Productsoort
      Waarom Dierenapotheek.nl

      Klantbeoordeling: 9/10 uit 1961 beoordelingen

      Deskundigheid van een dierenarts

      Veilig en betrouwbaar bestellen

      Dagelijkse verzending (ma t/m vr)

      Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €49,50

      Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €49,50

      Onze standaard verzendkosten zijn €3,95

      Toont alle 2 resultaten

      Kennisbank

      Vraag, advies of hulp nodig? Kies het onderwerp waar je vraag over gaat. Kom je er niet uit, neem dan contact met ons op.

      Overgewicht bij je hond voorkomen

      Net zoals bij mensen krijgt overgewicht bij honden steeds meer de overhand. Wist jij dat de levensverwachting van een hond die te zwaar is, gemiddeld twee jaar korter is?

      Ook als je hond geen tekenen van overgewicht toont is het goed om het gewicht regelmatig te controleren om er zeker van te zijn dat jouw huisdier op zijn ideale gewicht blijft. Ga eens langs bij je eigen dierenarts voor een gewichtscontrole, deze is is vaak gratis. Lees verder…

      Ontwormen op maat

      Vanaf jonge leeftijd lopen honden en katten het risico om met wormen besmet te raken. Ontwormen is niet alleen belangrijk voor de gezondheid van je hond of kat, ook mensen kunnen besmet raken en zeer ernstig ziek worden. Dus ook voor de volksgezondheid en het verminderen van de besmetting van de omgeving is het ontwormen van onze huisdieren ontzettend belangrijk.Lees verder…

      Luchtwegen van het paard

      Gezonde luchtwegen zijn een belangrijke voorwaarde voor een gezond paard. Het minder goed functioneren van de luchtwegen van een paard heeft namelijk direct invloed op het prestatie- en uithoudingsvermogen van het paard. Hoesten doet elk paard wel eens, dat is zeker niet vreemd. Maar wanneer moet je wel actie ondernemen of ondersteunen met middelen om van zijn hoest af te komen? Je leest het in dit artikel.Lees verder…

      Easypill voor hond en kat

      Door de aantrekkelijke smaak, geur en samenstelling wordt de vorm en de smaak van de pil gemaskeerd. Het is makkelijk te verdelen in meerdere stukjes en de grootte van het stukje Easypill aan te passen aan de grootte van het toe te dienen pilletje. Restanten kun je weer samenkneden en opnieuw gebruiken.

      Easypill kat is weliswaar speciaal voor de kat ontwikkeld, maar je kunt Easypill kat ook bij andere vleeseters zoals fretten gebruiken.

      Waarom Dierenapotheek.nl

      Klantbeoordeling: 9/10 uit 1961 beoordelingen

      Deskundigheid van een dierenarts

      Veilig en betrouwbaar bestellen

      Dagelijkse verzending (ma t/m vr)

      Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf € 49,50

      Advies van een dierenarts nodig?

      Je kunt ons dagelijks mailen, chatten of bellen met vragen voor jouw maatje. Via deze kanalen sta je in rechtstreeks contact met dierenarts Martin Hovius. We delen onze kennis en ervaring met liefde.