Gratis verzending vanaf €49,50,-

menu

Medical Pet Shirt

Het Medical Pet Shirt beschermt de wond of het verband. Het heeft een goede en comfortabele pasvorm is gemaakt van een ademende stretch stof, gemaakt van katoen en Lycra en biedt maximale bewegingsvrijheid. Door de drukknopen aan de achterzijde kan het Medical Pet Shirt gemakkelijk worden aan- en uitgetrokken.

Meer lezen?

3 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filters
 • Medical Pet Shirt hond

  Medical Pet Shirt hond

  beschermend shirt

  vanaf € 15,50

 • Medical Pet Shirt kat

  Medical Pet Shirt kat

  beschermend shirt

  vanaf € 14,80

 • Medical Pet Shirt konijn

  Medical Pet Shirt konijn

  beschermend shirt

  vanaf € 12,20

3 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Medical Pet Shirt is er in meerdere maten voor zowel hond, kat als konijn en voor meerdere toepassingen te gebruiken.

Na een operatie

Het Medical Pet Shirt zorgt voor minder stress, angst en onzekerheid na een operatie ten opzichte van een beschermkraag. Je huisdier kan moeilijk bij de wond komen en omdat het niet strak om de buik zit blijkt de wond droog omdat er voldoende lucht bij de wond kan komen. Aan de binnenkant van de buikzijde is het Medical Pet Shirt lichtblauw waardoor je op wondvocht kunt controleren. Verliest de wond vocht dan kun je een inlegkruisje aan de binnenzijde van het shirt of tussen de dubbele laag bij de buik aanbrengen. Voor een operatie wordt je huisdier vaak geschoren. Hierdoor kan de lichaamstemperatuur tijdens de operatie dalen. Het Medical Pet Shirt houdt je huisdier (tijdens) en na de operatie op temperatuur.

Bij huidziekten

Bij huidziekten, waarbij bescherming noodzakelijk is, beperkt het shirt verwondingen aan de huid door openkrabben of bijten.

Bij loopsheid en incontinentie

Met het Medical Pet Shirt is er minder kans op bloed- of urinevlekken in huis. In tegenstelling tot de broekjes, kan de hond of kat het Medical Pet Shirt moeilijk uittrekken. Een stuk hygiënischer voor de baas en zijn huisdier! 

Je kat kan door de speciaal verruimde opening onder de staart gewoon op de kattenbak gaan. Ook bij het merendeel van de konijnen kan het Medical Pet Shirt dicht blijven voor het doen van de behoefte. Moet je hond naar buiten of moet er naar de wond gekeken worden dan kun je het shirt aan de achterkant openen en naar binnen rollen. Met het speciale hold-up systeem (bandje met drukknoop) zet je het opgerolde shirt stevig vast.

Meer informatie

Ons assortiment is met zorg samengesteld door ervaren diergeneeskundigen en een farmaceutisch expert. Kun je een product niet vinden of heb je een vraag over een bepaald product? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan je graag te woord.