Panacur

Panacur KH werkt tegen de meest voorkomende wormen en tegen alle stadia van de wormen bij hond en kat. Het bestrijdt dus zowel de onvolwassen als de volwassen wormen. Bovendien is Panacur Petpaste geregistreerd tegen Giardia bij honden. Giardia is een darmparasiet die tegenwoordig steeds meer voorkomt, zowel bij dier als mens.  

Panacur voor je hond en kat

Wormen zijn er in alle soorten en maten: rond- of spoelwormen, lintwormen, haakwormen, hartwormen, zweepwormen en longwormen. Het ontwormingsmiddel Panacur is een breed werkend ontwormingsmiddel in verschillende vormen. Zo kun je bij ons terecht voor het ontwormingmiddel van Panacur in een tabletvorm en als pasta. Ons advies, lees altijd de bijsluiter van het ontwormingsmiddel dat het best past bij jouw hond of kat. 

Ontwormingskuur

Het ontwormen van je huisdier is van groot belang. Je wilt natuurlijk dat je hond en/of kat gezond is en dat ook blijft. Een worminfectie is niet altijd direct zichtbaar, zodat je je hond en/of kat regelmatig dient te ontwormen.Panacur wordt gebruikt als ontwormingskuur van drie opeenvolgende dagen. Zo krijgt je een maximaal effect van de ontworming. Panacur werkt tegen de meest voorkomende wormen en tegen alle stadia van de wormen. Het bestrijdt zowel de onvolwassen als de volwassen wormen. Bovendien is Panacur geregistreerd tegen Giardia bij honden. Giardia is een darmparasiet die tegenwoordig steeds meer voorkomt, zowel bij dier als mens.

Meer informatie

Ons assortiment is met zorg samengesteld door ervaren diergeneeskundigen en een farmaceutisch expert. Kun je een product niet vinden of heb je een vraag over een bepaald product? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan je graag te woord.


2 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren