Panacur

Panacur KH werkt tegen de meest voorkomende wormen en tegen alle stadia van de wormen bij hond en kat. Het bestrijdt dus zowel de onvolwassen als de volwassen wormen. Bovendien is Panacur Petpaste geregistreerd tegen Giardia bij honden. Giardia is een darmparasiet die tegenwoordig steeds meer voorkomt, zowel bij dier als mens.

Meer lezen?

2 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filters

2 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Panacur voor je hond en kat

Wormen zijn er in alle soorten en maten: rond- of spoelwormen, lintwormen, haakwormen, hartwormen, zweepwormen en longwormen. Het ontwormingsmiddel Panacur is een breed werkend ontwormingsmiddel in verschillende vormen. Zo kun je bij ons terecht voor het ontwormingmiddel van Panacur in een tabletvorm en als pasta. Ons advies, lees altijd de bijsluiter van het ontwormingsmiddel dat het best past bij jouw hond of kat. 

Panacur voor honden

Petpaste - pasta

     voor puppies en volwassen honden  
     1 eenheid per kg gedurende 3 dagen

KH 250 tabletten      1 tablet per 5 kg gedurende 3 dagen
KH 500 tabletten      1 tablet per 10 kg gedurende 3 dagen

Panacur voor katten

Petpaste - pasta

     voor kittens  
     1 eenheid per kg gedurende 3 dagen

     voor de volwassen kat                  
     3 eenheden per 2 kg gedurende 2 dagen 

KH 250 tabletten      1 tablet per 5 kg gedurende 3 dagen
KH 500 tabletten      1 tablet per 10 kg gedurende 3 dagen

Ontwormingskuur

Het ontwormen van je huisdier is van groot belang. Je wilt natuurlijk dat je hond en/of kat gezond is en dat ook blijft. Een worminfectie is niet altijd direct zichtbaar, zodat je je hond en/of kat regelmatig dient te ontwormen.Panacur wordt gebruikt als ontwormingskuur van drie opeenvolgende dagen. Zo krijgt je een maximaal effect van de ontworming. Panacur werkt tegen de meest voorkomende wormen en tegen alle stadia van de wormen. Het bestrijdt zowel de onvolwassen als de volwassen wormen. Bovendien is Panacur geregistreerd tegen Giardia bij honden. Giardia is een darmparasiet die tegenwoordig steeds meer voorkomt, zowel bij dier als mens.

Vergeet naast het ontwormen ook niet om je huisdier maandelijks te ontvlooien. Vlooien zijn de gastheren van wormeitjes hierdoor kunnen vlooien huisdieren besmetten met wormen.

Relevante items

Alles over wormen
De levenscyclus van een vlo
Ontwormen op maat
Ontworming van volwassen honden en katten
Wormbesmetting voorkomen

Meer informatie

Ons assortiment is met zorg samengesteld door ervaren diergeneeskundigen en een farmaceutisch expert. Kun je een product niet vinden of heb je een vraag over een bepaald product? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan je graag te woord.