T/m 31 mei producten voor wondontsmetting, -verzorging, zonnebrand en jeuk met flinke korting!

Scalibor tekenband

De Scalibor tekenband is een geurloze protectorband die honden naast een effectieve bescherming tegen teken, vlooien en beschermt ook tegen de beet van de zandvlieg en de hartwormmug. De protectorband mag ook gedragen worden door drachtige teven en pups vanaf 7 weken. De Scalibor tekenband werkt 5 tot 6 maanden. Niet te gebruiken bij katten! 

Scalibor tekenband voor je hond

  • Scalibor tekenband small/medium  is 48 cm
  • Scalibor tekenband large                   is 65 cm  

Door wrijving van de band over de vacht en huid komt continu actieve stof (deltamethrin) vrij. Deze stof wrodt opgenomen in de talglaag van de huid. Verspreiding van de stof over de hond vindt plaats in de talglaag en wordt dus niet beïnvloed door het vachttype van de hond. Eén tot twee weken na omdoen van de band is een optimale effectiviteit bereikt. Deze effectiviteit geeft een langdurige bescherming van maar liefst 5 tot 6 maanden. Lees ook de bijsluiter.

Meer informatie

Ons assortiment is met zorg samengesteld door ervaren dierenartsen, paraveterinairen en een farmaceutisch expert. Kun je een product niet vinden, ontbreekt het in de webshop of heb je een vraag over een bepaald geneesmiddel? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!


2 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren