T/m 31 mei producten voor wondontsmetting, -verzorging, zonnebrand en jeuk met flinke korting!

Seresto

Seresto is een innovatieve, geurloze en waterbestendige halsband die honden en katten tot wel 8 maanden beschermt tegen vlooien en teken. Bij honden werkt Seresto daarnaast tegen bijtende luizen. Seresto bevat de werkzame bestanddelen imidacloprid en flumethrine. De Seresto halsband werkt 7 tot 8 maanden tegen volwassen vlooien en 8 maanden tegen vlooienlarven. De Seresto halsband heeft een dodende werkzaamheid tegen teken gedurende 8 maanden. 

Seresto voor je hond en kat

Seresto heeft ook een afwerende werking tegen teken. De afwerende werking voorkomt dat teken zich voeden op jouw huisdier, waardoor het risico op door teken overgebrachte ziektes als ziekte van Lyme, Babesiose en Ehrlichia sterk wordt verminderd.De dosering van de werkzame stoffen van Seresto is dermate laag dat het veilig is voor de gezondheid van mens en dier.

seresto hond < 8 kg - 38 cm
seresto hond > 8 kg - 70 cm

seresto kat - 38 cm

 

Meer informatie

Ons assortiment is met zorg samengesteld door ervaren dierenartsen, paraveterinairen en een farmaceutisch expert. Kun je een product niet vinden, ontbreekt het in de webshop of heb je een vraag over een bepaald geneesmiddel? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

 

 

 

2 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren