Gratis verzending vanaf €49,50,-

menu

Seresto

Seresto is een innovatieve, geurloze en waterbestendige halsband die honden en katten tot wel 8 maanden beschermt tegen vlooien en teken. Bij honden werkt Seresto daarnaast tegen bijtende luizen. Seresto bevat de werkzame bestanddelen imidacloprid en flumethrine. 

Meer lezen?

2 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filters
 • Seresto hond

  Seresto hond

  waterbestendige anti-vlooien en tekenband hond

  vanaf € 24,70

 • Seresto kat

  Seresto kat

  anti-vlooien en tekenband kat

  € 24,95

2 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Seresto voor je hond en kat

De Seresto halsband werkt 7 tot 8 maanden tegen volwassen vlooien en 8 maanden tegen vlooienlarven. De Seresto halsband heeft ook een afwerende werking tegen teken. De afwerende werking voorkomt dat teken zich voeden op jouw huisdier, waardoor het risico op door teken overgebrachte ziektes als ziekte van Lyme, Babesiose en Ehrlichia sterk wordt verminderd. De dosering van de werkzame stoffen van Seresto is dermate laag dat het veilig is voor de gezondheid van mens en dier.

Seresto voor honden

hond < 8 kg   38 cm
hond > 8 kg   70 cm

Seresto voor katten

kat                  38 cm

Is het weer tijd om je huisdier te ontvlooien? Vergeet dan ook zeker niet om te ontwormen. Vlooien zijn de gastheren van wormeitjes. Hierdoor kunnen vlooien huisdieren besmetten met wormen.

Relevante items

Alles over wormen
Ontwormen op maat
Teken brengen ziektes over
Vlooienallergie
Vlooienplaag voorkomen
Vlooienplaag verhelpen
Wormbesmetting voorkomen

Meer informatie

Ons assortiment is met zorg samengesteld door ervaren dierenartsen, paraveterinairen en een farmaceutisch expert. Kun je een product niet vinden, ontbreekt het in de webshop of heb je een vraag over een bepaald geneesmiddel? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!