T/m 31 mei producten voor wondontsmetting, -verzorging, zonnebrand en jeuk met flinke korting!

Zylkène

Zylkène is een natuurlijk product dat kan ondersteunen bij diverse vormen van stress bij honden en katten. Dit voedingssupplement helpt huisdieren snel met veranderingen in hun leefsituatie om te gaan. Hierdoor kunnen ze zich beter aanpassen en zullen er geen fysieke of emotionele problemen ontstaan.

Zylkène voor je hond en kat

  • Zylkène   75 mg  - tot 10 kg lichaamsgewicht
  • Zylkène 225 mg - tussen de 10 en 20 kg lichaamsgewicht
  • Zylkène 450 mg - boven 20 kg lichaamsgewicht
     

Kortdurige angst en stress

De oorzaak is vaak duidelijk, bijvoorbeeld  een bezoek aan de dierenarts, het horen van harde geluiden of een lange rit in de auto. Door middel van training kun je je huisdier laten wennen aan voor hem stressvolle situaties. Daarnaast kun je je huisdier ondersteunen met dit rustgevende supplement. 

Langdurige angst en stress

De oorzaak is niet altijd duidelijk. Dit kan bijvoorbeeld de komst van een nieuw huisdier of het meemaken van een angstige ervaring in het verleden zijn. Door het achterhalen van de oorzaak kun je kijken of je een angstige of stressvolle situatie kunt vermijden of verhelpen. Wellicht kan een gedragstraining daarbij helpen. Daarnaast kun je je huisdier ondersteunen met een rustgevend middel zoals met ADAPTIL voor de hond en Feliway voor de kat 

Zylkène mag gecombineerd worden met medicijnen. Bovendien is Zylkène veilig te gebruiken bij fokdieren, zowel tijdens dracht als lactatie.

Zylkène is:

  • hypoallergeen
  • vrij van conserveermiddelen
  • lactosevrij
     

Meer informatie

Ons assortiment is met zorg samengesteld door ervaren dierenartsen, paraveterinairen en een farmaceutisch expert. Kun je een product niet vinden, ontbreekt het in de webshop of heb je een vraag over een bepaald geneesmiddel? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!


1 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren