Anibidiol Plus

Anibidiol Plus

Anibidiol is een supplement voor honden en katten om het zenuwstelsel te ondersteunen en vermoeidheid te verminderen.

48,25

Niet op voorraad

Waarom Dierenapotheek.nl

Klantbeoordeling: 9/10 uit 2092 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €59,95

Onze standaard verzendkosten zijn €4,95

Product informatie

Anibidiol van Virbac is een supplement voor honden en katten en bevat CBD (cannabidiol) uit hennepextract. Het bevat tevens vitamine B6 en B3 om het zenuwstelsel te ondersteunen en te helpen bij vermoeidheid. Cannabinoïden zijn natuurlijke op boodschappers die van invloed zijn het Endocannabinoïd-systeem (ECS). Dit systeem regelt basisfuncties zoals slaap, lichaamstemperatuur, geheugen, pijn en ontsteking. Alle dieren hebben een ECS voor de handhaving van de inwendige balans. Een tekort aan het lichaamseigen cannabidiol kan de oorzaak zijn van vele ziektes. Door het geven van Anibidiol ondersteun je het ECS van je hond of kat.

Gebruik

Anibidiol is verkrijgbaar in gemakkelijk te dienen sachets. De afzonderlijke verpakte porties bevatten een granulaatformulering, die eenmaal per dag met het voedsel van het huisdier kan worden gemengd.

Aanbevolen portiegrootte voor hond en kat:
Lichaamsgewicht <10 kg: 1/2 zakje per dag. Lichaamsgewicht 10-20 kg: 1 zakje per dag. Lichaamsgewicht> 20 kg: 2 zakjes per dag.

Gebruik zolang als nodig.

Samenstelling

Een sachet Anibidiol Regular bevat: 12 mg hennepolie (2,5 mg CBD), 16 mg vitamine B3 (niacine), 2,5 mg vitamine B6 (pyridoxine).