Anibidiol Regular

Merk: Virbac

Anibidiol Regular

Merk: Virbac

Anibidiol Regular is een supplement voor honden en katten om het zenuwstelsel te ondersteunen en vermoeidheid te verminderen.

32,95

Levertijd:

Bij aankoop van dit product ontvang je 32 Buddycoins!

Op voorraad

Waarom Dierenapotheek.nl

Klantbeoordeling: 9/10 uit 2094 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €59,95

Onze standaard verzendkosten zijn €4,95

Product informatie

Anibidiol van Virbac is een supplement voor honden en katten en bevat CBD (cannabidiol) uit hennepextract. Het bevat tevens vitamine B6 en B3 om het zenuwstelsel te ondersteunen en te helpen bij vermoeidheid. Cannabinoïden zijn natuurlijke boodschappers die van invloed zijn op het Endocannabinoïd-systeem (ECS). Dit systeem regelt basisfuncties zoals slaap, lichaamstemperatuur, geheugen, pijn en ontsteking. Alle dieren hebben een ECS voor de handhaving van de inwendige balans. Een tekort aan het lichaamseigen cannabidiol kan de oorzaak zijn van vele ziektes. Door het geven van Anibidiol ondersteun je het ECS van je hond of kat.

Gebruik

Anibidiol is verkrijgbaar in gemakkelijk toe te dienen sachets. De overzichtelijke porties bevatten een granulaatformulering, die per dag met het voedsel van het huisdier kan worden gemengd.

Gebruik zolang nodig.

Samenstelling

Een sachet Anibidiol Regular bevat: 12 mg hennepolie (2,5 mg CBD), 16 mg vitamine B3 (niacine), 2,5 mg vitamine B6 (pyridoxine).

Tip van de dierenarts

Gebruik Anibidiol 

● Meng Anibidiol 1 maal daags direct door het voer. Bij droogvoer is het handig om Anibidiol eerst in een klein beetje water op te lossen en vervolgens door de brokken te mengen. Start met een lage dosis, volgens onderstaand schema.

● Het kan tot een week duren voordat de eerste effecten merkbaar zijn. Daarom moet de dosis, indien nodig, niet binnen 1 week verhoogd worden. Ieder dier heeft een individueel metabolisme waardoor de reactie op cannabinoïden in snelheid verschilt. Dienovereenkomstig moet de dagelijkse dosis na de eerste week individueel worden afgestemd op de behoeften van ieder dier.

● De totale dosis wordt één keer per dag toegediend, bij voorkeur ‘s morgens. Ook bij een hogere dosis moet de totale hoeveelheid in één keer worden toegediend. Anibidiol dient ten minste 5 weken te worden gegeven om te kunnen evalueren of het product het beoogde positieve effect heeft.

 Gewicht         Anibidiol

Tot 10 kg             ½ sachet

10 tot 20 kg        1 sachet

Vanaf 20 kg        2 sachets