VITALstyle Coffea Praeparata
VITALstyle Coffea Praeparata-1
VITALstyle Coffea Praeparata

Klantbeoordeling: 9,1/10 uit 2164 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €59,95

Onze standaard verzendkosten zijn €5,95

Product informatie

Een ziek dier dat stopt met eten geeft eerder op. Een stevige oppepper is hierbij onmisbaar! Coffea geeft een boost bij lusteloosheid en wekt de eetlust op. Coffea wordt snel opgenomen door het lichaam zodat de levenlust snel toe neemt. Toepasbaar na het afkalven of aflammeren of bij verstoringen in het maagdarmkanaal als gevolg van ziekte. Coffea Praeparata bevat sterk geconcentreerde cafeïne wat stimulerend werkt op het hart, de bloedsomloop en andere ritmische processen in het lichaam van het paard, zoals het maagdarmkanaal of centraal zenuwstelsel. De cafeïne heeft daarnaast een stimulerend effect op het immuunsysteem en een licht remmend effect op ontstekingen. Coffea wordt snel opgenomen door het lichaam.

Gebruik
Coffea kan vanaf heden alleen oraal toegepast worden. Toedienen 1x daags (tot meerdere dagen) in de bek.

Coffea kan ook gebruikt worden voor rund, kalf, varken, schaap, geit, big of lam.

Rund: 50-100 ml
Kalf, varken, schaap of geit: 10-20 ml
Big, lam: 5-10 ml

Schudden voor gebruik.

Coffea wordt geleverd met een doseerspuit. Zet de spuit in het mondstuk van het flesje, houd de fles op de kop en trek de vloeistof met de spuit uit het flesje.Plaats vervolgens de doseerspuit met Coffea in de bek tegen de zijkant van de wang van het dier. Zo wordt Coffea snel opgenomen door de slijmvliezen in de bek.

Bijzonderheden:

  • Wachttijd voor melk en vlees: 0 dagen
  • Vastzetting van bezinksel aan het glas heeft geen invloed op de kwaliteit van het productcoffea.
  • Let op: Bij orale toepassing dieren met maagzweren niet langdurig behandelen met Coffea, vanwege het stimulerende effect van o.a. cafeïne op de productie van maagsap.
  • Het bestanddeel cafeïne kan bij wedstrijdpaarden tot 72 uur na de laatste toediening een positieve dopingtest veroorzaken.

Samenstelling
Coffea arabica

Bijsluiter

Op dit product is geen bijsluiter van toepassing.