VETstyle Pyrogenium

Klantbeoordeling: 9,1/10 uit 2222 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €59,95

Onze standaard verzendkosten zijn €5,95

Product informatie

VETstyle Pyrogenium is niet verkrijgbaar zonder recept en dus alleen verkrijgbaar bij je eigen dierenarts!

 

Pyrogenium is hét duwtje in de rug bij ontstekingen en wordt al ruim 50 jaar gebruikt bij beginnende droes, hoefzweren en mok. Ook bij uierontsteking en baarmoederontsteking is Pyrogenium effectief. Pyrogenium bevat verdund slangengif. Het lichaam herkent het slangengif als indringer en gaat extra hard aan het werk om de ontsteking op te lossen. Het zorgt voor een toename van witte bloedcellen (lymfocyten) en een toename van de activiteit van ”vreetcellen”. Een eventuele ontsteking bij paarden wordt snel geremd door de witte bloedcellen en opgeruimd door de ”vreetcellen”. Doordat de weerstand en het zelfgenezingsproces worden geactiveerd, wordt het lichaam direct aan het werk gezet. Het effect is het beste wanneer de ontsteking beginnend is. Bij een gevorderde ontsteking vindt Pyrogenium het moeilijker om de ontsteking aan te pakken.

Pyrogenium mag aan drachtige merries gegeven worden. En is is samengesteld uit natuurlijke GMO-vrije grondstoffen. Pyrogenium bevat verdund slangengif (lachesis), dat het zelfgenezingsproces activeert bij bacteriële infecties. Als het slangengif in het lichaam komt, gaat het geneeskrachtige vermogen van de witte bloedcellen aan de slag. Het lichaam herkent het slangengif als ‘indringer’ en gaat extra hard aan het werk om het het zelfgenezingsproces van het paard te activeren en het immuunsysteem te verbeteren.

Gebruik

5 dagen 2-3x daags 40 druppels in de mond (5-10 ml).

Jonge dieren naar verhouding minder geven, de behandeling kan na 5-10 uur herhaald worden. Bij iedere toediening zet Pyrogenium het lichaam aan tot actie. Het is daarom beter om 2-3 keer per dag kleine hoeveelheden te geven, dan één keer een grote hoeveelheid. Zo wordt het immuunsysteem meerdere keren per dag aan het werk gezet! Pyrogenium mag aan drachtige merries gegeven worden.

Pyrogenium wordt geleverd met naald en doseerspuit. Met de naald trek je Pyrogenium uit het flesje, daarna haal je de naald van de doseerspuit. Plaats de doseerspuit met Pyrogenium in de mond tegen de zijkant van de wang. Zo wordt Pyrogenium snel opgenomen door de slijmvliezen in de mond.

Samenstelling

Lachesis Mutus: Stimuleert de activiteit van de witte bloedcellen, wat helpt om infecties snel te bestrijden. Pyrogenium:
Heeft een ontstekingsremmende werking en helpt koorts verlagen. Argentum Metallicum: Heeft een stabiliserende, versterkende werking.

Bijsluiter

Op dit product is geen bijsluiter van toepassing.