Equimyl SIS Shampoo

Merk: Virbac

Equimyl SIS Shampoo

Merk: Virbac

Equimyl is de perfecte shampoo voor paarden met een gevoelige huid.

37,20

Levertijd:

Bij aankoop van dit product ontvang je 37 Buddycoins!

Op voorraad

Waarom Dierenapotheek.nl

Klantbeoordeling: 9/10 uit 2092 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €59,95

Onze standaard verzendkosten zijn €4,95

Product informatie

Equimyl shampoo bevat de nieuwste door Virbac ontwikkelde Defensine technologie. Deze bestaat uit een combinatie van twee plantenextracten, Peumus boldus en Spiraea ulmaria, die de aanmaak van endogene antimicrobiële peptiden in de huid stimuleert. Antimicrobiële peptiden maken deel uit van de natuurlijke afweer van de huid van o.a. paard, mens en andere zoogdieren en zijn effectief tegen verschillende micro-organismen. Zo dragen deze producten bij aan het zelfverdedigingsmechanisme van de huid.

Daarnaast bevat Equimyl de Glycotechnologie, een combinatie van monosacchariden en alkylpolyglucoside die de aanhechting van pathogenen aan de huid verminderd.

De Defensine technologie vormt in combinatie met de bewezen Glycotechnologie het S-I-S, Skin Innovative ScienceTM waarbij de microbiële balans wordt ondersteunt om zo de huid & vacht gezond te houden. Equimyl is zeepvrij en rijk aan colloïdaal havermout wat een rustgevende en kalmerende werking heeft. Hiermee is Equimyl een uitstekende shampoo voor zelfs de meest gevoelige paardenhuid.

Gebruik

Equimyl shampoo goed schudden voor gebruik. Gebruik lauwwarm water en maak de huid goed nat. Verdeel de shampoo met een vochtige spons over de huid, de manen en de staart. Masseer de huid met ronddraaiende bewegingen en laat de shampoo 5 minuten inwerken. Spoel daarna met lauwwarm water goed uit. Gebruiksfrequentie: éénmaal per dag of zoals geadviseerd door de dierenarts.

5 tot 6 maal drukken geeft 50 ml. shampoo, hetgeen genoeg is voor een paard van 500 kg. Eén flacon is voldoende voor 8-10 wasbeurten.

Bijsluiter

Op dit product is geen bijsluiter van toepassing.