Equistro Electrolyt 7
Equistro Electrolyt 7

herstel na zware inspanning

91,52

Levertijd:

Bij aankoop van dit product ontvang je 91 Buddycoins!

Op voorraad

Waarom Dierenapotheek.nl

Klantbeoordeling: 9/10 uit 1851 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Dagelijkse verzending (ma t/m vr)

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €49,50

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €49,50

Onze standaard verzendkosten zijn €3,95

Product informatie

Equistro Electrolyt 7

Een uitgebalanceerde water- en elektrolytenhuishouding zijn voor een actief paard erg belangrijk. Elektrolyten zijn mineraalzouten die essentieel zijn voor veel lichaamsfuncties van het paard. Als de elektrolytenhuishouding verstoord wordt, bijvoorbeeld tijdens het aansterken of bij zware inspanning (zweten), is er een extra aanvoer van elektrolyten nodig. Een tekort hieraan kan ervoor zorgen dat het paard eerder vermoeid raakt of contracties van de spieren krijgt.

Equistro Electrolyt 7 kan helpen om dit tekort op te vangen. De aanwezige voedingsstoffen in dit supplement maken een snelle aanvulling en heropbouw na verlies van elektrolyten door transpiratie mogelijk. De extra vitaminen in Electrolyt 7 kunnen de stofwisseling van uw paard op positieve wijze beïnvloeden.

Indicatie

  • Bij extreem vochtverlies door intensieve fysieke inspanning

Gebruik

U kunt dit supplement door het voer of water van uw paard mengen. Voorzie uw paard altijd van voldoende water. Het is aan te raden het advies van een dierenarts in te winnen voor u dit product gaat gebruiken of indien u het gebruik van dit product wenst te verlengen.

Dosering

U kunt het gebruik van Equistro Electrolyt 7 naar behoefte gedurende drie dagen herhalen. Bij een volwassen paard is uitgegaan van een paard van 500 kg. Een schepje staat gelijk aan 40 gram. Het maatschepje wordt meegeleverd.

Equistro Electrolyt 7
Grootte paard Dosering per dag
Volwassen paard 1 tot 3 schepjes

Inhoud

Een emmer Equistro Electrolyt 7 bevat 3 kg. Dit is voldoende voor ca. 1 tot 2,5 maand (op basis van de dosering voor een volwassen paard).

Bijsluiter

Op dit product is geen bijsluiter van toepassing.