Groene Os Darm Compositum – Paard/Pony
Groene Os Darm Compositum - Paard/Pony

Merk: Groene Os

Groene Os Darm Compositum is een aanvullend diervoeder voor paarden en pony's ter bevordering van een gezonde darmwerking. 

33,54

Levertijd:

Bij aankoop van dit product ontvang je 33 Buddycoins!

Op voorraad

Waarom Dierenapotheek.nl

Klantbeoordeling: 9/10 uit 1860 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Dagelijkse verzending (ma t/m vr)

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €49,50

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €49,50

Onze standaard verzendkosten zijn €3,95

Product informatie

Groene Os heeft een aanpassing gedaan aan hun tincturen om de smaakacceptatie te verbeteren. Het kan dus zijn dat het dier er anders op zal reageren.

Groene Os Darm Compositum bestaat uit diverse kruiden die kunnen bijdragen aan het bevorderen van een normale darmpassage, beschermen van het darmslijmvlies en aan een verbeterde spijsvertering.

Het wordt o.a. gebruikt bij dunne ontlasting, verstopping en overgevoeligheidsreacties in de darmen, maar ook tijdens en/of na een antibioticakuur kan dit middel worden ingezet. Groene Os Darm Compositum kan bijdragen aan een normale, gezonde darmpassage en kan daarom zowel worden ingezet als ondersteuning bij een te snelle als bij een te trage darmpassage.

Gebruik

Voor inwendig gebruik bij pony’s en paarden.
Tenzij de dierenarts anders voorschrijft, mogen paarden en pony’s 2 maal daags 20-30 druppels toegediend krijgen. Het beste is om een kuur van 6 weken te geven. Afhankelijk van de resultaten kan de kuur verlengd worden met 6 weken. Tussen 2 kuren altijd een stopweek inlassen.

Geschikt voor paarden met gevoelige darmen. Veel problemen in de darmen hebben echter niet primair hun oorzaak in de darmen maar komen onder andere voort uit het niet voldoende werken van alvleesklier, milt, lever of door de aanwezigheid van teveel parasieten. Het is daarom aan te bevelen te onderzoeken welke oorzaak de problemen oplevert om ook daaraan te kunnen werken. Dit supplement niet geven tijdens de dracht en lacatieperiode.

Samenstelling

Ethanol 53% v/v, Glycerine, Plantago major (grote weegbree), Chamomilla vulgaris (kamille), Potentilla anserina (zilverschoon), Potentilla erecta (tormentil), Salvia officinalis (salie), Artemisia absinthium (alsem).

Bijsluiter

Op dit product is geen bijsluiter van toepassing.