Harrison’s Neonate Fomula
Harrison's Neonate Fomula

Harrison's Neonate Formula is een goed verteerbare handopfok voeding en kan tevens worden gebruikt als sondevoeding voor vermagerde en verzwakte vogels tot deze in staat zijn om zelfstandig te eten.

21,32

Levertijd:

Bij aankoop van dit product ontvang je 21 Buddycoins!

Op voorraad

Waarom Dierenapotheek.nl

Klantbeoordeling: 9/10 uit 1851 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Dagelijkse verzending (ma t/m vr)

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €49,50

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €49,50

Onze standaard verzendkosten zijn €3,95

Product informatie

Harrison’s Neonate Formula is een goed verteerbare handopfok voeding en kan tevens worden gebruikt als sondevoeding voor vermagerde en verzwakte vogels tot deze in staat zijn om zelfstandig te eten.

Van veel vogelvoedingen is de herkomst van de ingrediënten onbekend, worden er pesticiden gebruikt bij de verbouwing en worden er geur-, kleur- en/ of smaakstoffen aan toegevoegd, dit is bij Harrison’s Bird Foods niet het geval. Het biologische vogelvoer van Harrison’s is ontwikkeld door voedingsdeskundigen en vogeldierenarts Greg Harrison. De voedingen van Harrison’s Bird Foods zijn:

  • Vrij van landbouwgif
  • Vrij van schimmels en schimmeltoxinen
  • Vrij van kunstmatige kleurstoffen en smaakstoffen
  • Vrij van conserveringsmiddelen

Van Harrisons Bird Food kunnen vogels niet selectief gaan eten. Met elke hap krijgt uw vogel dus het beste voer binnen.  Harrison’s Neonate Formula is een goed verteerbare opfok voeding die met de hand gegeven kan worden. De handopfok voeding is geschikt voor jonge vogels die makkelijke opneembare voedingsstoffen nodig hebben. Dankzij de gladde textuur zal het voer makkelijk geaccepteerd worden totdat de vogel zelf gaat eten.

Gebruik

Harrison’s Neonate Formula kan gegeven worden aan papegaaiachtigen vanaf het moment van uitkomen tot de leeftijd 1 tot 3 weken. Voor zangvogelsoorten kan de handopfok voeding gebruikt worden vanaf de eerste levensdag totdat deze zelfstandig gaan eten. Aan pas geboren papegaaien kan na ongeveer 4 uur na het uitkomen van de eieren melkzuurbacteriën gegeven worden en daarna Neonate Formula. Meng het poeder met warm water en voer de pap op een temperatuur van 40-41 graden.   Wacht niet met herhaald voeren tot de krop helemaal leeg is en verhoog de hoeveelheid geleidelijk. Jonge vogels in de leeftijd van 1-4 dagen worden om de 2 uur gevoerd. Oudere jongen om de 3-4 uur met een pauze tussen 23.00 en 06.00 uur. Jonge vogels van 4-5 weken moeten om de 8 uur worden gevoerd. Weeg jonge vogels dagelijks om de ontwikkeling van het gewicht te controleren.

Samenstelling

Soy protein isolate, Hi-oleic sunflower oil, Corn starch, Sugar, Calcium carbonate, Potassium chloride, Di-calcium phosphate, Phosphatadylcholine, Vitamin supplement (vitamin A acetate, vitamin D3, dl-alpha tocopheryl acetate, vitamin B12, riboflavin, d-calcium pantothenate, niacin, pyridoxine hydrochloride, d-biotin, thiamine mononitrate, folic acid, zinc sulfate, manganese sulfate, copper sulfate, sodium selenite, calcium carbonate, vegetable oil), Methionine, Vitamin E.

Bijsluiter

Op dit product is geen bijsluiter van toepassing.