PetLac Kitten Melk

Merk: PetAg

PetLac Kitten Melk

Merk: PetAg

complete voeding voor afgestoten kittens

20,54

Niet op voorraad

Waarom Dierenapotheek.nl

Klantbeoordeling: 9/10 uit 1860 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Dagelijkse verzending (ma t/m vr)

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €49,50

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €49,50

Onze standaard verzendkosten zijn €3,95

Product informatie

PetLac is een volledige voeding voor kittens die wees of afgestoten zijn. Daarnaast kan het gebruikt worden als bijvoedig voor zogende of spenende kittens die extra voeding kunnen gebruiken. Als jouw oudere kat extra voeding nodig heeft, kan PetLac ook uitkomst bieden. PetLac bevat FOS en probiotica en levert vitaminen, mineralen en aminozuren die belangrijk zijn voor een goede groei en ontwikkeling van de kitten.

Eigenschappen

Volledige melkvervanger wanneer de moeder onvoldoende melk heeft voor de kittens of de kittens verweesd zijn.Met FOS en Probiotica voor een goede darmwerking.
Bevat vitaminen, mineralen en aminozuren voor een goede groei en ontwikkeling.

Geschikt 

Complete voeding voor verweesde of verstoten kittens van pasgeboren tot 6 weken leeftijd. Als bijvoeding (aanvullende voeding) voor zogende of spenende kittens, die wat extra melk kunnen gebruiken. Hiervoor zou je ook kiezen kiezen voor KMR Kittenmelk. KMR kan ingezet worden in geval van nood in het prille begin. Oudere of magere katten die extra voeding nodig hebben, bijvoorbeeld bij herstel na ziekte.

Gebruik

Je mengt 1 deel poeder met 2 delen warm water. Je geeft 2 eetlepels (30 ml vloeistof) voor elke 115 gram lichaamsgewicht. Deze hoeveelheid verdeel je in gelijke delen over de dag. Jonge kittens geef je PetLac elke 3 tot 4 uur en oudere kittens elke 6 tot 8 uur. Daarnaast kan de behoefte van de kittens verschillen. Door de kittens te wegen kun je in de gaten houden hoe ze het doen. Bij onvoldoende groei is het verstandig om de dierenarts te raadplegen.

Bijsluiter

Op dit product is geen bijsluiter van toepassing. 

Tip van de dierenarts

.