PUUR Derma (was PUUR Jeuk)

Merk: PUUR

PUUR Derma (was PUUR Jeuk)

Merk: PUUR

voor de gevoelige huid, bij jeukklachten

15,08

Levertijd:

Bij aankoop van dit product ontvang je 15 Buddycoins!

Op voorraad

Waarom Dierenapotheek.nl

Klantbeoordeling: 9/10 uit 1851 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Dagelijkse verzending (ma t/m vr)

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €49,50

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €49,50

Onze standaard verzendkosten zijn €3,95

Product informatie

Puur Derma is een aanvullend diervoeder voor honden en katten met jeukklachten, bij kriebels, bij verergering door warmte of in warme perioden. 

  • Verdrijft afvalstoffen
  • Bevordert herstel van de huid, bloedreinigend
  • Stimuleert lever- en nierfunctie
  • Vermindert roodheid van de huid
  • Kan gebruikt worden bij voedsel-overgevoeligheid
  • Geeft verkoeling en verlichting
Jeuk heeft vaak verschillende oorzaken, zoals parasieten (vlooien, luizen, etc.), voeding, stress, vachtproblemen. Het is daarom verstandig om ook de oorzaak van de huidproblemen weg te nemen in overleg met je eigen dierenarts.

Gebruik

Goed schudden voor gebruik

1 – 4 x daags (1 ml = 20 druppels)

Toediening

Geef dit product met een plastic spuitje rechtstreeks in de mond of bek, eventueel verdund met een beetje water. Bij voorkeur niet tegelijkertijd met een maaltijd omdat het product beter werkt als het wordt opgenomen door het schone mondslijmvlies. Als je huisdier het product niet lekker vindt, kunnen de druppels op een klein stukje lekkers worden gegeven. Accepteert je kat de druppels niet, doe de druppels op een warm lepeltje en laat de alcohol uit het product verdampen. Geef het daarna verdund met wat water of melk met een spuitje rechtstreeks in de bek. Ook kunnen de druppels worden aangebracht op de bovenkant van het pootje, controleer wel of de kat de druppels van het pootje aflikt.

De behandelingsduur kan variëren van enkele dagen tot 3 weken. Ga bij verbetering nog enige dagen door met toediening van dit product. Bij langdurig ongemak is het effect meestal zichtbaar na 1 tot 3 weken. Bij verbetering kan overgegaan worden op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking.

Dosering

Hond   :  10 – 15 druppels
Kat      :    5 – 10 druppels

Wanneer het lastig is om PUUR Derma meerdere malen per dag toe te dienen, dan volstaat 1 keer per dag of 1 keer per 2 dagen. Geef dan de maximale dosering van één dag. Ook dan is dit product effectief inzetbaar maar kan reactie iets langer uitblijven.

Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van je huisdier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering bij verbetering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering.

Bij een aantal verdunningen en extracten kan bij de start van de behandeling een kortdurende verergering plaatsvinden. Dit betekent dat je huisdier reageert op het product. Bij ernstige toename de dosering halveren of tijdelijk stoppen en daarna weer rustig opbouwen.

Inhoud

50 ml

Bijsluiter