Sanimed Dog Puppy 12,5 kg

Merk: Sanimed

Sanimed Dog Puppy 12,5 kg

Merk: Sanimed

Sanimed Puppy is een volledige voeding voor een optimale groei van puppy's.

52,45

Niet op voorraad

Waarom Dierenapotheek.nl

Klantbeoordeling: 9/10 uit 2053 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Dagelijkse verzending (ma t/m vr)

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €49,50

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €49,50

Onze standaard verzendkosten zijn €3,95

Product informatie

Sanimed Puppy

Sanimed Puppy is een volledige voeding voor een optimale groei van puppy’s.

Sanimed Puppy is afgestemd op de hoge behoefte aan voedingsstoffen van de pup. De zorgvuldigheid waarmee de voedingsstoffen zijn samengesteld maakt Sanimed Puppy geschikt voor alle hondenrassen.

Eigenschappen Sanimed Puppy:

Sanimed Puppy zorgt voor een uitstekende ondersteuning van de optimale groei in de puppyfase. Tijdens de puppyfase is de groei en aanmaak van nieuwe weefsels het grootst. Dit maakt de rol van voeding tijdens deze fase des te belangrijker. In de periode van snelle groei is er een extra risico op het ontstaan van skeletstofwisselingsstoornissen bij puppy’s van diverse rassen. Een hoge opname van calcium verhoogt dit risico. Om dit risico te verminderen heeft Sanimed Puppy een optimaal calciumgehalte, wat zorgt voor een juiste skeletopbouw van de pup.

De bronnen van eiwitten, vetten en koolhydraten zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit. Dit maakt de voeding makkelijk verteerbaar en draagt bij aan een goede stevigheid van de ontlasting.

Sanimed Puppy is rijk aan meervoudig onverzadigde vetzuren van de Omega-3 familie. Deze vetzuren afkomstig uit visolie bevorderen de conditie van de huid en vacht en helpen de weerstand te verhogen.. Daarnaast leveren Omega-3 vetzuren een positieve bijdrage aan het leervermogen van uw puppy.

Leeftijdsbereik:

-Pups van kleine rassen: 4 t/m 21 weken.

-Pups van middelgrote rassen: 4 t/m 26 weken.

-Pups van grote rassen: 4 t/m 29 weken.

Ingrediënten:

Gedehydreerd gevogelte, rijst, maïs, gerst, heeleipoeder, gedehydreerde vis, gedroogde bietenpulp, gedehydreerd lam, dierlijk vet (gevogelte, rund), maïsgluten, gehydrolyseerde kippenlever, gist, gedehydreerd hemoglobine, visolie (zalm), lijnzaadolie,mineralen, fructooligosaccharide (FOS), plantenextracten.

Bijsluiter

Op dit product is geen bijsluiter van toepassing.