sensipharm herbal equi spray
sensipharm herbal equi spray
Sensipharm Herbal Equi Spray

Merk: Sensipharm

Sensipharm Herbal Equi Spray is een vliegenspray geschikt voor pony's en paarden. De 100% natuurlijke spray helpt vliegen, insecten en parasieten te weren.

16,15

Niet op voorraad

Waarom Dierenapotheek.nl

Klantbeoordeling: 9,1/10 uit 1505 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Dagelijkse verzending (ma t/m vr)

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €49,50

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €49,50

Onze standaard verzendkosten zijn €3,95

Product informatie

De natuurvriendelijke spray is speciaal ontwikkeld voor pony’s en paarden. De 100% natuurlijke spray helpt vliegen, insecten en parasieten te weren bij uw dier. Dit natuurproduct is veilig en zuinig in gebruik. De spray bevat een geurneutralisator die zorgt voor een geurmasker gedurende 6 tot 14 uur. Sensipharm Herbal Equi Spray heeft een verzorgende werking op de huid en zorgt voor een glanzende vacht. Het product is daarnaast te gebruiken als kennel- en hokkenreiniger.

Gebruik

Schudden voor gebruik. Het te behandelen gebied dient van te voren gereinigd te worden. Spray enkel het te behandelen gebied in. Contact met ogen, oren en neus vermijden. Indien nodig uitspoelen met water. De spray wordt geleverd inclusief sproeikop.

Samenstelling

De ingredienten zijn o.a. Aloe Oil, Oil of Citronella, Mint & Oil DLimonene.

De samenstelling van dit product is altijd gelijk, maar omdat het een natuurproduct is kunnen kleur, geur, smaak en consistentie (hardheid) variëren. Het is natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.

 

Bijsluiter

Op dit product is geen bijsluiter van toepassing.