Sensipharm Knoflookgranulaat

Sensipharm Knoflookgranulaat

Merk: Sensipharm

Sensipharm Knoflookgranulaat is een hoogwaardig, zuiver aanvullend diervoeder en is gezond voor de huid, spijsvertering, ademhaling, bloedsomloop en draagt bij aan een optimale weerstand.

29,50

Niet op voorraad

Waarom Dierenapotheek.nl

Klantbeoordeling: 9/10 uit 2094 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €59,95

Onze standaard verzendkosten zijn €4,95

Product informatie

Sensipharm Knoflookgranulaat is een hoogwaardig, zuiver aanvullend diervoeder en is gezond voor de huid, spijsvertering, ademhaling, bloedsomloop en draagt bij aan een optimale weerstand.Knoflook is een oud natuurgeneesmiddel waarover inmiddels veel bekend is. De kwaliteit en werking van knoflook zijn afhankelijk van waar het vandaan komt en hoe het verwerkt is. Sensipharm Knoflookgranulaat is geselecteerd op kwaliteit en werkzaamheid en overtreft daarin alle andere.

Gebruik

Normaal gebruik: 2-3 afgestreken maatschepjes per dag.

Intensieve kuur: 5 afgestreken maatschepjes per dag gedurende een aantal weken.

Samenstelling

Allicin, citral, geraniol, linalool, phellandrene en s-methyl-l-cysteine sulfoxide.De samenstelling van dit product is altijd gelijk, maar omdat het een natuurproduct is kunnen kleur, geur, smaak en consistentie (hardheid) variëren. Het is natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.

Levering

Producten van dit merk kunnen een extra dag levertijd hebben. Als dit het geval is wordt u door ons per mail op de hoogte gebracht.

Bijsluiter

Op dit product is geen bijsluiter van toepassing.