Sensipharm Obesitas Stop Hond
Sensipharm Obesitas Stop Hond

Merk: Sensipharm

Sensipharm Obesitas Stop bevordert de spijsverteringsfuncties en vochtbalans en heeft tevens vetoplossende eigenschappen.

35,88

Levertijd:

Bij aankoop van dit product ontvang je 35 Buddycoins!

Op voorraad

Waarom Dierenapotheek.nl

Klantbeoordeling: 9/10 uit 1861 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Dagelijkse verzending (ma t/m vr)

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €49,50

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €49,50

Onze standaard verzendkosten zijn €3,95

Product informatie

Sensipharm Obesitas Stop – Hond is een homeopathisch diergeneesmiddel op basis van Chinese kruiden. Bevordert de spijsverteringsfuncties en vochtbalans en heeft tevens vetoplossende eigenschappen. Dit middel draagt bij tot een complete vertering van het voedsel en werkt preventief tegen verstoring van de darmen. Gewichtsverlies treedt gewoonlijk pas op na enkele weken, maar ondertussen ervaart men vaak een verbetering van de verterings- en uitscheidingsfuncties, en wordt de stoelgang gestimuleerd, door een stimulerende werking op de darmen, uw hond wordt fitter. Vooral honden die last hebben van lokale vet- of vochtopstapeling reageren vaak goed op het aanvullende diervoeder. Sensipharm Obesitas Stop. Is preventief te gebruiken bij honden die regelmatig problemen bij het ontlasten hebben omdat het een stimulerende werking op de darmen heeft.

Gebruik

Per 20 kg lichaamsgewicht 2 maal daags 1 tablet oraal toedienen. Resultaat is binnen 1 a 2 weken te verwachten.

Niet gebruiken bij zachte darminhoud en zwangerschap.

Samenstelling

Hoelen, Chih-Shih, Coptis, Pinellia, Ginger (Dried), Tangerine Seed, Arisaema, Licorice, Atractylodes Red, Binder.De samenstelling van dit product is altijd gelijk, maar omdat het een natuurproduct is kunnen kleur, geur, smaak en consistentie (hardheid) variëren. Het is natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.

Levering

Producten van dit merk kunnen een extra dag levertijd hebben. Als dit het geval is wordt u door ons per mail op de hoogte gebracht.

Bijsluiter

Op dit product is geen bijsluiter van toepassing.