Sensipharm Obesitas Stop Paard
Sensipharm Obesitas Stop Paard

Natuurlijke afslankformule op basis van Chinese kruiden voor paarden en pony's met overgewicht.

61,10

Levertijd:

Bij aankoop van dit product ontvang je 61 Buddycoins!

Op voorraad

Waarom Dierenapotheek.nl

Klantbeoordeling: 9/10 uit 1895 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Dagelijkse verzending (ma t/m vr)

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €49,50

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €49,50

Onze standaard verzendkosten zijn €3,95

Product informatie

Obesitas Stop van Sensipharm is een aanvullend diervoeder en afslankformule op basis van Chinese kruiden. Het helpt paarden en pony’s met overgewicht. Het bevordert de spijsverteringsfuncties en heeft vetoplossende en vochtafdrijvende eigenschappen. Dankzij een uitgebalanceerde en 100% natuurlijke mix van geconcentreerde Chinese kruiden is Obesitas Stop veilig en mild in gebruik.

Gebruik

Paarden: 1 tot 2 maal daags, 1 tot 4 tabletten oraal geven, afhankelijk van gewicht en conditie.

Pony’s: 1 tot 2 maal daags, 1 tot 2 tabletten oraal geven, afhankelijk van gewicht en conditie.Voor een gemiddeld paard (of gemiddelde pony) wordt aangeraden te starten met een hoge dosering. Wanneer er duidelijk verbetering zichtbaar is kunt u per week 1 tablet per dag minder geven. Sommige paarden hebben voldoende aan een kuur van 1 of 2 zakjes, terwijl andere voldoende resultaat bereiken bij gebruik van een lagere onderhoudsdosering. Vooraf is dit niet goed in te schatten.

Let op: Bij te dunne mest de dosering verminderen of kuur tijdelijk stoppen. Voor een beter en sneller resultaat is lichaamsbeweging aan te bevelen bij uw paard of pony. Sensipharm Obesitas Stop niet gebruiken bij dracht of bij bestaande overgevoeligheid voor één van de bestanddelen.

Samenstelling

Arisaema, Atractylodes Red, Chih-Shih, Coptis, Ginger (Dried), Hoelen, Licorice, Pinellia, Tangerine Seed.De samenstelling van Sensipharm Obesitas Stop is altijd gelijk, maar omdat het een natuurproduct is kunnen kleur, geur en smaak variëren. Het is 100% natuurlijk, er zijn dus geen chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.

Levering

Producten van dit merk kunnen een extra dag levertijd hebben. Als dit het geval is wordt u door ons per mail op de hoogte gebracht.

Bijsluiter

Op dit product is geen bijsluiter van toepassing.