Sensipharm Elektrolyten Mix
Sensipharm Elektrolyten Mix

Merk: Sensipharm

Sensipharm Elektrolyten Mix is een speciaal samengesteld poeder voor paarden en pony's ter ondersteuning na inspanning of bij een verstoring in de waterbalans van het lichaam.

29,38

Levertijd:

Bij aankoop van dit product ontvang je 29 Buddycoins!

Op voorraad

Waarom Dierenapotheek.nl

Klantbeoordeling: 9/10 uit 1860 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Dagelijkse verzending (ma t/m vr)

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €49,50

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €49,50

Onze standaard verzendkosten zijn €3,95

Product informatie

Wanneer paarden door zware inspanning of bij extreem warm weer zweten of wanneer ze last hebben van een zachte stoelgang, verliezen ze niet alleen vocht maar ook belangrijke voedingsstoffen. Een langdurig of regelmatig tekort aan deze stoffen verstoort de water- en elektrolytenbalans in het lichaam. De effecten hiervan zijn vaak pas na een lange tijd zichtbaar, het tekort uit zich in onder andere vermindering van de prestaties, vermindering van de huidkwaliteit en een gebrek aan energie. Door het toedienen van de speciaal voor paarden samengestelde Sensipharm Elektrolyten Mix worden de verloren voedingsstoffen weer aangevuld, zodat het paard optimaal kan aansterken.

Gebruik

Sportpaarden:
Geef direct na de arbeid 3-6 maatschepjes door het voer, het is ook mogelijk de maatschepjes op te lossen in een ½ liter drinkwater.

Paarden met een verstoring in de water- en vochtbalans:
Dezelfde dosering als bij sportpaarden, eventueel 2 maal per dag indien dit nodig geacht wordt.

Samenstelling

Natriumchloride, Kaliumchloride, Natriumbicarbonaat, Natriumcitraat, Calciumcarbonaat, Magnesiumoxide, kopersulfaat, Zink Oxide, calciumiodaat, Selenium, Citroenzuur, Glycine, Vitamine C, Vitmine E.De samenstelling van dit product is altijd gelijk, maar omdat het een natuurproduct is kunnen kleur, geur, smaak en consistentie (hardheid) variëren. Het is natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.

Levering

Producten van dit merk kunnen een extra dag levertijd hebben. Als dit het geval is wordt u door ons per mail op de hoogte gebracht.

Bijsluiter

Op dit product is geen bijsluiter van toepassing.