Sensipharm Herbal Power Mix
Sensipharm Herbal Power Mix

Merk: Sensipharm

Sensipharm Herbal Power Mix is een aanvullend diervoeder speciaal samengesteld voor sportpaarden, duiven en andere dieren die moeten presteren.

29,38

Levertijd:

Bij aankoop van dit product ontvang je 29 Buddycoins!

Op voorraad

Waarom Dierenapotheek.nl

Klantbeoordeling: 9/10 uit 1861 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Dagelijkse verzending (ma t/m vr)

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €49,50

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €49,50

Onze standaard verzendkosten zijn €3,95

Product informatie

Sensipharm Herbal Power Mix is een aanvullend diervoeder speciaal samengesteld voor sportpaarden, duiven en andere dieren die moeten presteren. Het is een speciaal geselecteerd mengsel van kruiden, knoflook en zeewier en het bevat alle essentiële vitaminen, mineralen en sporenelementen. De kruiden Panax Ginseng, Gingko Biloba en Echinacea Purpurea zijn uitvoerig onderzocht en zijn inmiddels bekend om hun ondersteuning van het immuunsysteem. De gebruikers van Sensipharm Herbal Power Mix ondersteunen de voedselopname en bloedsomloop. Hierdoor is het bewegingapparaat gezond en krachtig en de conditie en uithoudingsvermogen optimaal.

Gebruik

Sportpaarden en pony’s: 1-4 afgestreken maatschepjes per dag over het voer. Wedstrijdduiven: ¼-1 afgestreken maatschepje per 20 duiven per dag, over het voer of door het drinkwater.

Samenstelling

Calcium carbonaat, sorbitol, sodium chloride, dicalcium phosphate, knoflook, silica, zeewier, biergist, lever-droogextract, melkpoeder, mineralen (ferrofumeraat, kopersulfaat, zinksulfaat, cobaltsulfaat, kaliumchloride, magnesiumoxide, calciumjodaat, natriumseleniet), vitamine (A, B2, C, D3, E) kruiden (Echinacea, Ginseng, Gingko Biloba), Propylhydroxybenzoate.De samenstelling van dit product is altijd gelijk, maar omdat het een natuurproduct is kunnen kleur, geur, smaak en consistentie (hardheid) variëren. Het is natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.

Levering

Producten van dit merk kunnen een extra dag levertijd hebben. Als dit het geval is wordt u door ons per mail op de hoogte gebracht.

Bijsluiter

Op dit product is geen bijsluiter van toepassing.