Sensipharm Urologist Aid Hond
Sensipharm Urologist Aid Hond

Sensipharm Urologist Aid - Hond is een aanvullend diervoeder voor honden op basis van Chinese kruiden voor gezonde blaas, nieren en urinewegen.

41,34

Levertijd:

Bij aankoop van dit product ontvang je 41 Buddycoins!

Op voorraad

Waarom Dierenapotheek.nl

Klantbeoordeling: 9/10 uit 1928 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Dagelijkse verzending (ma t/m vr)

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €49,50

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €49,50

Onze standaard verzendkosten zijn €3,95

Product informatie

Sensipharm Urologist Aid – Hond ondersteunt de nierfunctie en urinewegen. Tevens ondersteunt het de reinigende werking van de nieren en zorgt het voor een goede vochtbalans. Het voedingssupplement is gebaseerd op een uitgebalanceerde mix van geconcentreerde Chinese kruiden. De blaas formule is 100% natuurlijk en veilig en mild in gebruik. Aan het product zijn geen gluten, gist, kleur-, geur- of conserveermiddelen toegevoegd.

Sensipharm Urologist Aid – Hond normaliseert een sterk geurende, troebele, geel of roodachtige urine en het werkt verkoelend bij het frequente en reageren plassen.

Uroloog Aid mag aan alle huisdieren gegeven worden, van alle leeftijden, dus ook aan puppy’s. Het product ondersteunt bij aandoeningen die een verminderde nierfunctie als gevolg hebben.

Gebruik

Voor huisdieren vanaf 5 kilo wordt aangeraden om gemiddeld 0,5 tablet per 5 kilo lichaamsgewicht oraal te geven. Bij het gewenste resultaat kan de dosering verlaagd worden. De tabletjes hebben geen aparte smaak of geur. Ze kunnen zo uit de hand gegeven worden, ‘verstopt’ worden in iets lekkers, of door het voer gemengd worden. Voor huisdieren tot 5 kilo lichaamsgezicht zijn er kleinere 250 mg tabletjes verkrijgbaar. Voor paarden is er de Sensipharm Urologist Aid Paard.

Niet gebruiken bij dunne darminhoud en zwangerschap en langdurig bij zwakke dieren.

Samenstelling

Abutilon, Dianthus, Licorice, Lygodium Spores, Lysimachia s Desmodium, Plantago Seed, Pyrrosia, Shen Chu, Talc.De samenstelling van dit product is altijd gelijk, maar omdat het een natuurproduct is kunnen kleur, geur, smaak en consistentie (hardheid) . Het is natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.

Levering

Producten van dit merk kunnen een extra dag levertijd hebben. Als dit het geval wordt, wordt u door ons per mail op de hoogte gebracht.

Bijsluiter

Op dit product is geen bijsluiter van applicatie.