Specific Intensive Support 7 x 95gr
Specific Intensive Support 7 x 95gr

Merk: Specific

Specific Intensive Support (F/C IN-W) voor nutritioneel herstel en convalescentie bij honden en katten van alle leeftijden.

9,45

Levertijd:

Bij aankoop van dit product ontvang je 9 Buddycoins!

Op voorraad

Waarom Dierenapotheek.nl

Klantbeoordeling: 9/10 uit 2056 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Dagelijkse verzending (ma t/m vr)

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €49,50

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €49,50

Onze standaard verzendkosten zijn €3,95

Product informatie

Specific Intensive Support

Specific F/C IN-W Intensive Support is speciaal ontwikkeld voor de initiële nutritionele ondersteuning van kritieke en herstellende patiënten bij vrijwillige opname van voedsel of bij toediening van voedsel via spuit of sonde. Wanneer de patiënt beter wordt en zelf weer eet kan met doorgaan met het geven van Specific F/C-IN-W Intensive Support of kan men overschakelen naar een ander Specific dieet dat geschikt is voor het verdere herstel van de patiënt zoals bijvoorbeeld Specific Digestive Support , Puppy of CAD Active.

Aanbevelingen:

De dagelijkse individuele behoefte kan variëren onder invloed van factoren zoals ras, omgeving, seizoen en activiteit en de ernst van het trauma / mate van herstel. Het is daarom raadzaam om de conditie en het gewicht voortdurend in de gaten te houden en de hoeveelheid voeding overeenkomstig aan te passen. Het is verder aan te raden om Specific F/C-IN-W Intensive Support op kamertemperatuur of op lichaamstemperatuur te serveren en om de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid te verdelen over meerdere maaltijden per dag.

Ingrediënten:

Kip, varken, vis, eieren, aardappelzetmeel, visolie, aardappelproteïnen, zonnebloemolie, mineralen, psyllium zaad vliesjes, taurine, rijst, vitamines en sporenelementen, gist (bron van beta-1,3/1,6-glucanen). Bevat geen kunstmatige antioxidanten, kleur- of smaakstoffen.

Bijsluiter

Op dit product is geen bijsluiter van toepassing