Specific Organic with Beef 7 x 100gr
Specific Organic with Beef 7 x 100gr

Merk: Specific

Specific Organic Diet F-BIO-W is een complete, uitgebalanceerde biologische voeding voor uw kat. De voeding is verkrijgbaar met rundvlees en met kip.

11,20

Levertijd:

Bij aankoop van dit product ontvang je 11 Buddycoins!

Op voorraad

Waarom Dierenapotheek.nl

Klantbeoordeling: 9/10 uit 1900 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Dagelijkse verzending (ma t/m vr)

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €49,50

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €49,50

Onze standaard verzendkosten zijn €3,95

Product informatie

Specific Organic Diet F-BIO-W

Specific introduceert een nieuwe lijn biologische voedingen voor de gezonde, volwassen kat. De productie is geheel in lijn met de welbekende hoge Specific standaarden. Kiezen voor biologisch is onderdeel van een levenswijze omdat u geeft om een goede gezondheid en behoud van de natuur. Met het kiezen voor de biologische voedingen van Specific draagt u actief bij aan de voordelen van het biologisch produceren: het welzijn van dieren en respect voor het milieu.

Samenstelling

De biologische gewassen zijn geteeld zonder gebruik te maken van bestrijdingsmiddelen en kunstmest. De gebruikte dierlijke ingrediënten zijn afkomstig van dieren die grootgebracht en behandeld zijn volgens de voorschriften voor de biologische veeteelt met betrekking tot o.a. voeding daglicht, huisvesting en medische behandeling.Specific F-BIO-W Organic met Rundvlees of met Kip zijn twee smakelijke voedingen voor de gezonde, volwassen kat. Complete en uitgebalanceerde voeding met de mogelijkheid tot smaakvariatie.

Indicaties

Dagelijkse voeding voor:

-Gezonde volwassene katten

-Katten met suikerziekte

-Katten met idiopatische blaasproblemen

Voedingsadvies

De individuele dagelijkse voedingsbehoefte kan variëren afhankelijk van factoren zoals ras, milieu, seizoen, activiteiten, enzovoort. Het is daarom raadzaam om het lichaamsgewicht en de conditie van de kat op te blijven volgen en daaraan de hoeveelheid voeding aan te passen.

Samenstelling

natvoeding met rund Varkensvlees*, rundvlees* (15%), kippenvlees*, koolzaadolie*, rijst, mineralen, vitaminen en sporenelementen.
Bevat geen kunstmatige antioxidanten, kleur- en smaakstoffen

Bijsluiter

Op dit product is geen bijsluiter van toepassing