specific Senior All Breeds 6 x 300gr
specific Senior All Breeds 6 x 300gr

Merk: Specific

Specific Senior All Breeds CGW is een natvoeding voor oudere honden van alle rassen, een goede keus voor uw senioren vriend

16,70

Levertijd:

Bij aankoop van dit product ontvang je 16 Buddycoins! Meer informatie

Op voorraad

Waarom Dierenapotheek.nl

Klantbeoordeling: 9,1/10 uit 1811 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Dagelijkse verzending (ma t/m vr)

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €49,50

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €49,50

Onze standaard verzendkosten zijn €3,95

Product informatie

Ouderdom

Naarmate het ouder worden komen er bij de hond, net zoals bij de mens, vaak verschillende kwaaltjes aan het licht. Deze kwaaltjes brengen ook veranderingen in de levensstijl en voedingsbehoeften van uw hond met zich mee. De wat oudere hond wordt meestal minder actief, zijn gedrag kan iets gaan veranderen en de verschillende organen werken wat minder goed dan vroeger. Gelukkig kunt u veel doen om uw hond extra ondersteuning te geven gedurende zijn oude dag. Een groot deel van deze ondersteuning is het geven van een speciaal ontwikkelde seniorenvoeding, zoals de Specific Senior All Breeds CGW.

Specific Senior All Breeds CGW

De speciaal samengestelde, hoog kwalitatieve voeding Specific Senior All Breeds CGW ondersteunt de nier- en hartfunctie van honden en zorgt voor het behoud van gezonde, mobiele gewrichten. De smakelijke voeding heeft een verlaagd energiegehalte om te helpen bij overgewicht en de speciaal toegevoegde vezels zorgen voor een optimale spijsvertering. Specific Senior All Breeds CGW is een heerlijk alternatief voor- ofwel aanvulling op droogvoer voor senioren honden.

Ingrediënten:

Varken, maïs, vis, visolie, eipoeder, vitaminen en spoorelementen, (inclusief gecheleerde sporenelementen), cellulosepoeder, dextrose, mineralen, zonnebloemolie, psyllium husk, xylose, taurine, gist (bron van mannan-oligo-sacchariden en ß-1,3/1,6-glucanen), L-carnitine.Bevat geen toegevoegde kunstmatige kleur- en smaakstoffen.

Let op

Voer Specific Senior All Breeds CPW natvoeding niet aan pups of aan drachtige- of zogende teven.

Bijsluiter

Op dit product is geen bijsluiter van toepassing