Synopet Equisin Complex
Synopet Equisin Complex

Aanvullend diervoeder voor de gewrichten van paarden

93,34

Levertijd:

Bij aankoop van dit product ontvang je 93 Buddycoins!

Op voorraad

Waarom Dierenapotheek.nl

Klantbeoordeling: 9/10 uit 1928 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Dagelijkse verzending (ma t/m vr)

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €49,50

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €49,50

Onze standaard verzendkosten zijn €3,95

Product informatie

Synopet is een vloeibaar aanvullend diervoeder voor paarden. De producten van Synopet zijn 100% natuurlijk. De belangrijkste ingrediënten zijn Curcumine, zwarte bes-blad en groenlipmossel. Deze combinatie heeft een verzorgende invloed op spieren en gewrichten, helpt bij het behoud van gezond kraakbeen, ondersteunt het immuunsysteem en draagt bij aan de bescherming van het gezonde weefsel. Synopet is vloeibaar en is daardoor goed te mengen met het voedsel van uw paard. Synopet Equisin Complex is een vloeibaar aanvullend diervoeder dat bijdraagt aan soepele gewrichten bij paarden. De hoofdbestanddelen zijn curcumine, zwarte bes-blad, groenlipmossel, vitamine C en D3. Curcumine en zwarte bes-blad hebben een verzorgende invloed op spieren en gewrichten. De vitamine C in Synopet Equisin Complex ondersteunt het behoud van gezond kraakbeen. Samen helpt dit bij het behoud van een goed gevoel tijdens het bewegen.

Gebruik

Dit product goed schudden voor gebruik. Synopet Equisin Complex is een aanvullend diervoeder voor paarden en kan tegelijk met het gewone voedsel gegeven worden. 1 keer per dag 15 ml over het voer geven.

Samenstelling

Saccharose, glucosestroop, groenlipmossel, turmeric, vitamine C (14.850 mg), vitamine D3 (13.500 mg), citroenzuur, melkzuur, kaliumsorbaat.

Bijsluiter

Op dit product is geen bijsluiter van toepassing.