Synopet Turboflex-Horse
Synopet Turboflex-Horse

Merk: Phytotreat

Ondersteunt de werking van de banden, pezen en spieren

98,28

Levertijd:

Bij aankoop van dit product ontvang je 98 Buddycoins!

Op voorraad

Waarom Dierenapotheek.nl

Klantbeoordeling: 9/10 uit 1851 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Dagelijkse verzending (ma t/m vr)

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €49,50

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €49,50

Onze standaard verzendkosten zijn €3,95

Product informatie

Synopet is een vloeibaar aanvullend diervoeder voor paarden. De producten van Synopet zijn 100% natuurlijk. De belangrijkste ingrediënten zijn Curcumine, zwarte bes-blad en groenlipmossel. Deze combinatie heeft een verzorgende invloed op spieren en gewrichten, helpt bij het behoud van gezond kraakbeen, ondersteunt het immuunsysteem en draagt bij aan de bescherming van het gezonde weefsel. Synopet is vloeibaar en is daardoor goed te mengen met het voedsel van uw paard.

Synopet Turboflex-Horse is een vloeibaar aanvullend diervoeder. Het draagt bij aan de werking van de banden, pezen en spieren van paarden.

Gebruik

Dit product goed schudden voor gebruik. 1 keer per dag 25 ml per over het voer. In geval van extra inspanning mag de dosering 10 dagen worden verhoogd naar 50 ml per dag.

Samenstelling

Visolie, plantaardige olie (soja), sojalecithine, groenlipmossel, calciumacetaat, calciumcitraat, magnesiumoxide, vitamine C (11.100 mg), vitamine C (6.460 mg), vitamine D3, Zink (250 mg), kaliumsorbaat, melkzuur, citroenzuur.

Bijsluiter

Op dit product is geen bijsluiter van toepassing.