VetExpert – HemoVet
VetExpert - HemoVet

Merk: VetExpert

Speciaal voor honden met (symptomen van) bloedarmoede. HemoVet van Vet Expert biedt tevens bescherming tegen zonnebrand. Normale zonnebrandmiddelen kunnen giftig zijn voor honden en kunnen onder andere bloedarmoede veroorzaken. Dit middel is te gebruiken bij aandoeningen als ‘hematopoëse’, ‘Babesia canis’, ‘Regenratieve anemie en ‘auto-immuun hemilytische anemie’. Daarnaast kan het worden gebruikt ter ondersteuning van een snel herstel na het verwijderen van de milt (splenectomie).

12,50

Niet op voorraad

Waarom Dierenapotheek.nl

Klantbeoordeling: 9/10 uit 2054 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Dagelijkse verzending (ma t/m vr)

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €49,50

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €49,50

Onze standaard verzendkosten zijn €3,95

Product informatie

HemoVet van VetExpert is speciaal ontworpen voor honden met (symptomen) van bloedarmoede. De oorzaak van bloedarmoede kan een invasieve ziekte of een infectieziekte zijn. Ook vergiftiging, bijvoorbeeld door het oplikken van zonnebrandcrème, en een allergische reactie op bijen- en wespensteken kan bloedarmoede veroorzaken.

Dit middel is te gebruiken bij aandoeningen als ‘hematopoëse’, ‘Babesia canis’, ‘regenratieve anemie’ en ‘auto-immuun hemilytische anemie’. HemoVet ondersteunt de beenmergfunctie, levert de juiste vorm van ijzer, stimuleert de aanmaak van rode bloedcellen en verkort de hersteltijd.

Ingrediënten

Heem ijzer 30 mg (dierlijk), koper 20 mg, vitamine B6 0,60 mg, vitamine B12 0,01 mg, foliumzuur 0,03 mg, vitamine C 30 mg.

Dosering

1 tablet per 10 kg lichaamsgewicht per dag.

Inhoud

60 tabletten

Bijsluiter

Op dit product is geen bijsluiter van applicatie.