Vetplus Complivit 150 gr

Merk: Vetplus

Vetplus Complivit 150 gr

Merk: Vetplus

energierijke pasta die uw kat of hond bij verminderde eetlust voorziet van de extra vitaminen, mineralen en prebiotica die zij nodig hebben

22,50

Levertijd:

Bij aankoop van dit product ontvang je 22 Buddycoins!

Op voorraad

Waarom Dierenapotheek.nl

Klantbeoordeling: 9/10 uit 2094 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €59,95

Onze standaard verzendkosten zijn €4,95

Product informatie

Een afname van de aanpassing bij hond en kat tot een inname van energie en gericht. Het blijkt in de erg lastig om een ​​dier praktijk met toch voldoende energie naar te krijgen, met alle gevolgen van dien. Uw hond of kat snel gewicht verliezen en ook de algemene gesteldheid holt hard achteruit. Hier heeft Vetplus een energierijke pasta ontwikkeld essentiële aminozuren, vitamines, mineralen en prebiotica bevat. Wanneer uw dier deze pasta ontvangt, zal zijn eetlust geleidelijkaan terug keren en kunt u er zeker van zijn dat uw weer meer energie krijgt en alle toekomstige geplande binnen heeft.

Gebruik

Complivit is bijzonder smaakvol en kan direct in de mond maar ook over het voer gegeven worden.

  • Hond: 1 eetlepel (15 gr.) per 10 kg lichaamsgewicht per dag;
  • Kat: 1 teelepel (5 gr) per 4,5 kg lichaamsgewicht per dag.

Samenstelling

  • Vitamines: Vitamine A,D, E en een vitamine B-complex; benodigd voor een efficient energiebeheer, enzym functies en algemene kracht en vitaliteit.
  • Essentiele aminozuren: essentiele aminozuren worden onvoldoende door de hond of kat zelf aangemaakt en moeten daarom aangevuld worden door een voedingssupplement zoals Complivit. Een aminozuur wordt in het lichaam onder andere gebruikt om eiwitten op te bouwen.
  • Micro en Macro mineralen: Calcium, zink, ijzer, mangaan, magnesium en kalium spelen een belangirjke rol bij diverse interne processen in het lichaam, zoals bijvoorbeeld het immuunsysteem en de enzymfuncties.
  • Prebiotica: een unieke combinatie van Mannanoligosaccharides (MOS), betaglucanen en inuline ondersteunen de gezondheid van de darmen en het immuunsysteem.

 

Bijsluiter

Op dit product is geen bijsluiter van toepassing.