Vetplus Complivit 150 gr

Merk: Vetplus

energierijke pasta die uw kat of hond bij verminderde eetlust voorziet van de extra vitaminen, mineralen en prebiotica die zij nodig hebben

21,45

Levertijd: Op werkdagen voor 16:00 uur dezelfde dag nog verzonden.

Op voorraad

Waarom Dierenapotheek.nl

Klantbeoordeling: 9,1/10 uit 1510 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Dagelijkse verzending (ma t/m vr)

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €49,50

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €49,50

Onze standaard verzendkosten zijn €3,95

Product informatie

Een afname van de eetlust lijdt bij hond en kat tot een verminderde inname van energie en voedingsstoffen. Het blijkt in de praktijk erg lastig om bij een dier met verminderde eetlust toch voldoende energie naar binnen te krijgen, met alle gevolgen van dien. Uw hond of kat zal snel gewicht verliezen en ook de algehele gesteldheid holt hard achteruit. Hiervoor heeft Vetplus een energierijke pasta ontwikkeld die essentiele aminozuren, vitaminen, mineralen en prebiotica bevat. Wanneer uw dier deze pasta toegediend krijgt, zal zijn eetlust langzaamaan terug keren en kunt u er zeker van zijn dat uw dier weer meer energie krijgt en bovendien alle nodige voedingsstoffen binnen heeft.

Gebruik

Complivit is bijzonder smaakvol en kan direct in de mond maar ook over het voer gegeven worden. 

  • Hond: 1 eetlepel (15 gr.) per 10 kg lichaamsgewicht per dag;
  • Kat: 1 teelepel (5 gr) per 4,5 kg lichaamsgewicht per dag.

Samenstelling

  • Vitamines: Vitamine A,D, E en een vitamine B-complex; benodigd voor een efficient energiebeheer, enzym functies en algemene kracht en vitaliteit.
  • Essentiele aminozuren: essentiele aminozuren worden onvoldoende door de hond of kat zelf aangemaakt en moeten daarom aangevuld worden door een voedingssupplement zoals Complivit. Een aminozuur wordt in het lichaam onder andere gebruikt om eiwitten op te bouwen.
  • Micro en Macro mineralen: Calcium, zink, ijzer, mangaan, magnesium en kalium spelen een belangirjke rol bij diverse interne processen in het lichaam, zoals bijvoorbeeld het immuunsysteem en de enzymfuncties.
  • Prebiotica: een unieke combinatie van Mannanoligosaccharides (MOS), betaglucanen en inuline ondersteunen de gezondheid van de darmen en het immuunsysteem.

Bijsluiter

Op dit product is geen bijsluiter van toepassing.