Vetplus Urinaid 60 tabletten

Merk: Vetplus

Vetplus Urinaid 60 tabletten

Merk: Vetplus

Urinaid is een supplement dat goed is voor de urinewegen

57,20

Levertijd:

Bij aankoop van dit product ontvang je 57 Buddycoins!

Op voorraad

Waarom Dierenapotheek.nl

Klantbeoordeling: 9/10 uit 1962 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Dagelijkse verzending (ma t/m vr)

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €49,50

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €49,50

Onze standaard verzendkosten zijn €3,95

Product informatie

Vetplus Urinaid heeft een unieke combinatie van vier ingrediënten: D-Mannose, Cranberry, Granaatappel en Ashwagandha. Het ondersteunt de urinewegen op verschillende manieren: antibacteriële hechting, antibacteriële uitbreiding en spanningverlichtend. De tabletten zijn zeer smakelijk en de meeste honden zullen het als een traktatie zien. Vetplus Urinaid wordt geleverd in een handige blisterverpakking, waardoor u de tabletten goed bewaren en nemen ze geen vocht op.

Gebruik

GewichtAantal tabletten
Kleine hond <10 kg1 tablet per dag
Middel grote hond 10-19 kg1½ tablet per dag
Middel grote hond 20-29 kg2 tabletjes per dag
Grote hond> 30 kg3 tabletjes per dag

Samenstelling

  • D-Mannose: D-Mannose is een natuurlijke, eenvoudige suiker die zorgt dat slechte bacteriën zich niet aan de blaaswand kunnen hechten. Het wordt 8 maal langzamer geabsorbeerd dan glucose. Wanneer het wordt opgenomen wordt het niet omgezet tot glycogeen of opgeslagen in de lever, maar gaat direct via de bloedstroom naar de nieren en blaas.
  • Cranberry: Cranberry extract helpt de urine te verzuren. Cranberry bevat van nature proanthocyanidinen (OPC´s) die vrije radicalen neutraliseren en de aanhechting van slechte organismen aan de cellen van blaas en urinewegen verhindert. Cranberry wordt ook gebruikt als middel om de urine minder vervelend te laten ruiken, aangezien het de sterke reuk van ammonia vermindert.
  • Granaatappel: Het granaatappelextract dat gebruikt wordt in Urinaid is gestandaardiseerd met punicalagines. Deze polyfenolen hechten zich aan bacteriën en preventief tegen uitbreiding hiervan werken.
  • Ashwagandha: Ashwagandha is een extract van de wortel en bevat saponinen, metanolides en alkaloïden. Deze worden verondersteld een spanningverlichtend effect te hebben (Grandhi A., Mujumdar AM, Patwardhan B., 1994). Meer informatie over dit kruid staat op deze Nederlandstalige website .
Bijsluiter

Op dit product is geen bijsluiter van applicatie.