Pipetten tegen vlooien en teken

Vlooien, teken, luizen en mijten vermenigvuldigen zich zeer snel en kunnen gevaarlijk zijn voor de gezondheid van je huisdier. Het advies is om je huisdier en zijn omgeving regelmatig te behandelen en zo te beschermen tegen ziektes, zoals de ziekte van Lyme.  We hebben de pipetten tegen vlooien en teken die bij ons verkrijgbaar zijn, voor je op een rijtje gezet.

Voor preventie en behandeling van vlooien en voor behandeling van bijtende luizen. Op de hond en kat aanwezige vlooien worden gedood binnen één dag na de toediening. Een éénmalige behandeling beschermt tegen een verdere vlooienbesmetting gedurende 4 weken.

Advantix

Advantix doodt vlooien, teken, zandvliegen, muggen en stalvliegen voordat ze kunnen bijten. Alleen voor honden

Effipro DUO       

Zie frontline, alleen in pipetten verkrijgbaar voor de kat. Goedkoper dan Frontline Combo

Frontline         

Vlooien- en tekendodend bij hond en kat. Werkt bij katten minder goed tegen teken. Frontline Spray daarentegen wel. (Preventief)

Zie frontline, maar remt tevens de ontwikkeling van eieren, larven en poppen van vlooien in de omgeving. (Bij besmetting) Voor hond en kat.

Prac-tic

Wordt gebruikt voor de behandeling en preventie van vlooien en teken besmetting bij de hond en als onderdeel van een behandelingstrategie tegen vlooienallergie bij de hond.

Naast pipetten om je huisdier te behandelen tegen vlooien en teken zijn er ook sprays die je huisdier en de omgeving doeltreffend behandelen.

Relevante items

Bij verdere vragen zijn wij elke werkdag te bereiken via de chat of via info@dierenapotheek.nl.

Delen
Waarom Dierenapotheek.nl

Klantbeoordeling: 9,1/10 uit 1810 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Dagelijkse verzending (ma t/m vr)

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf € 49,50

Advies van een dierenarts nodig?

Je kan ons dagelijks mailen, chatten of bellen met vragen voor jouw maatje. Via deze kanalen sta je in rechtstreeks contact met dierenarts Martin Hovius. We delen onze kennis en ervaring met liefde.