Vanwege Hemelvaartsdag worden bestellingen later verzonden

Top 5 producten tegen diarree bij je huisdier

1. Vet Expert - Diarvet Paste 20 g

Verhelpt ernstige of aanhoudende diarree. Het supplement helpt bij het snel indikken van vloeibare of losse ontlasting en zorgt ervoor dat gifstoffen, bacteriën, virussen en andere schadelijke moleculen niet worden opgenomen door het lichaam.

VetExpert - Diarvet Paste 20 g

VetExpert - Diarvet Paste 20 g9,95

In mijn mandje
In mijn mandje

 

Diarvet Paste van Vet Expert verhelpt ernstige of aanhoudende diarree. Het supplement helpt bij het snel indikken van vloeibare of losse ontlasting. Het aanwezige mineraal montmorilloniet bindt water, gifstoffen, bacteriën, virussen en andere schadelijke moleculen, waardoor wordt voorkomen dat ze door het lichaam worden opgenomen.

Daarnaast ondersteunt Diarvet Paste een gezonde darmflora en vermindert het het risico op herhaling van de diarree.

2. ZooLac Propaste

Multifunctionele pasta die de spijsvertering van jouw hond, kat of paard stabiliseert en de bacteriële darmflora balanceert.

Zoolac Propaste - Probiotica

Zoolac Propaste - Probiotica15,50

In mijn mandje
In mijn mandje

 

Zoolac Propaste stabiliseert de spijsvertering en balanceert de bacteriële darmflora door gebruik te maken van goede bacteriën en het eigen immuunsysteem van jouw kat, hond of paard. Zoolac Propaste is zo samengesteld dat het ervoor zorgt dat schadelijke bacteriën de darmwand niet kunnen beschadigen, terwijl de goede bacteriën de schadelijke bacteriën aanpakken. De werkzaamheid van Zoolac Propaste zorgt ervoor dat schadelijke bacteriën geen resistentie kunnen ontwikkelen, wat vaak wel het geval is bij behandelingen met antibiotica.

3. Dia Tab

Ter ondersteuning bij dunne ontlasting of bij het herstel daarvan.

Dia Tab - 2 tabletten

Dia Tab - 2 tabletten6,20

In mijn mandje
In mijn mandje

4. Diarsanyl plus

Te gebruiken bij acute dunne ontlasting bij honden en katten.

Diarsanyl plus

Diarsanyl plus13,45

In mijn mandje
In mijn mandje

 

Diarsanyl is een aanvullend diervoeder in pastavorm dat te gebruiken is bij acute dunne ontlasting of tijdens de daaropvolgende herstelperiode bij honden en katten. Diarsanyl ondersteunt tevens een goede darmfunctie.

5. Enterogelan

Smakelijke pasta dat ondersteuning biedt bij dunne ontlasting en de daaropvolgende herstelperiode.

Enterogelan

Enterogelan7,95

In mijn mandje
In mijn mandje

 

Enterogelan is een aanvullend diervoeder (smakelijke pasta) en kan worden ingezet bij acute diarree of tijdens de daaropvolgende herstelperiode. De pasta bevat mineralen, oliën en vetten, gemakkelijk verteerbare koolhydraten, gedroogde plantenextracten (kamille, blauwe bosbes en munt), natriumchloride, magnesiumcitraat en vanillearoma.

Meer informatie over producten tegen diarree bij je huisdier

Het assortiment van Dierenapotheek.nl is samengesteld door ervaren dierenartsen, paraveterinairen en een farmaceutisch expert. Zo kun jij ervan uitgaan dat je altijd het beste van het beste in huis haalt. Kun je een product niet vinden, ontbreekt het in de webshop of heb je een vraag over producten tegen diarree of een ander product? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Let op! Houdt de diarree langer dan een week aan, zit er bloed bij de ontlasting of heeft je huisdier ook last van koorts? Neem dan contact op met je eigen dierenarts.

Delen
Waarom Dierenapotheek.nl

Klantbeoordeling: 9/10 uit 2069 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Dagelijkse verzending (ma t/m vr)

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf € 49,50

Advies van een dierenarts nodig?

Je kunt ons op werkdagen mailen of bellen met vragen voor jouw maatje. Via deze kanalen sta je in rechtstreeks contact met dierenarts Martin Hovius. We delen onze kennis en ervaring met liefde.