Vanwege Hemelvaartsdag worden bestellingen later verzonden

Betalen

Alle prijzen op de site zijn inclusief BTW. Met jouw gegevens gaan we strikt vertrouwelijk om. Betalen doe je bij ons, net als bestellen, in een beveiligde omgeving. Bovendien gelden de beveiligingsmethodes van je eigen bank.

Er zijn verschillende betaalmethoden waar je voor kunt kiezen:

iDeal

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen betalen. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Je iDEAL betaling wordt afgehandeld in een beveiligde omgeving van Multisafepay. Om je bestelling af te rekenen, klik je op het iDEAL logo en kies je  voor je eigen bank. De betaling staat al klaar. Je ondertekent zoals je dat gewend bent bij internetbankieren. Het bedrag wordt direct van je rekening afgeschreven.

ING Home'Pay

Veilig online aankopen doen, zonder kredietkaart en zonder tijdverlies? Met Home'Pay betaalt u uw online aankopen via de beveiligde verbinding van Home'Bank ... in amper 4 muisklikken en in alle veiligheid.

GiroPay

Giropay is een online-betaalplatform van de Duitse banken, dat op het bestaande Duitse systeem van online-banking is gebaseerd, en speciaal voor gebruik in E-commerce omgevingen werd ontworpen. Giropay vertoont overeenkomst met het Nederlandse iDEAL.

Mister Cash (voor onze Belgische klanten)

Met Mister Cash kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen betalen. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmehtodes van je eigen bank. Je Mister Cash betaling wordt afgehandeld in een beveiligde omgeving van Multisafepay. Om je bestelling af te rekenen, klik je op het Mister Cash logo. Vul dan je kaartgegevens in. Je gaat vervolgens naar je eigen bank. De betaling staat al klaar. Je ondertekent zoals je dat gewend bent bij internetbankieren. Het bedrag wordt direct van je rekening afgeschreven.

SOFORT Banking

Met SOFORT betalen u  binnen uw vertrouwde bankomgeving, waar je ook bent. De stappen die je maakt zijn vergelijkbaar met die van iDEAL, waardoor het proces van betalen via SOFORT erg gemakkelijk verloop. Momenteel is SOFORT banking mogelijk in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Polen, België, Italië en Spanje.

Creditcard

Wij accepteren MasterCard en VISA creditcards. Selecteer jouw type creditcard, geef je naam op, je creditcard nummer, vervaldatum en verificatienummer en klik vervolgens op "ga verder". Je creditcard betaling wordt afgehandeld in de beveiligde omgeving van Multisafepay.  Controleer goed of alle getoonde gegevens juist zijn. Nadat je op "betalen" hebt geklikt worden je betalingsgegevens verstuurd.  Als de betaling door de creditcardmaatschappij is goedgekeurd, wordt je bestelling verwerkt. We sturen je een verzendbevestiging zodra je bestelling is verzonden.

Overboeking

Indien je je betaling zelf wilt overmaken via je eigen bank, dan is dat uiteraard ook mogelijk en kies je voor Overboeking.  Bij deze betaalmethode zal je bestelling pas verstuurd worden nadat wij je betaling hebben ontvangen. Vergeet niet je bestelnummer te vermelden bij overschrijving. Deze kun je vinden op de bestelbevestiging die je per e-mail van ons hebt ontvangen.

Naam rekeninghouder: Dierenapotheek.nl

IBAN:               NL92 INGB 000 89023 82
SWIFT/BIC:   INGBNL2A

Betaalbevestiging

Als wij je betaling hebben ontvangen, krijg je een email ter bevestiging. Is de betaling niet gelukt, dan krijg je om de 2 dagen een email ter herinnering dat de betaling niet gelukt is. In deze email staat een link naar de pagina met betaalopties, zodat je de betaling alsnog kunt voldoen.

Klarna

Met ‘Betaal later’ betaal je je bestelling achteraf zodra je deze hebt ontvangen en besloten hebt deze te houden. Zo betaal je nooit voor wat je terugstuurt.Je vult je naam, adres, woonplaats, e-mailadres en andere gegevens in die je altijd bij de hand hebt en je betaalt wanneer het jou goed uitkomt tijdens de betaaltermijn van 14 dagen.Achteraf betalen met Klarna is veilig en eenvoudig. De betalingsgegevens van je aankoop vind je terug op de rekening die je van Klarna ontvangt.

Mollie

Mollie verzorgt het betalingsverkeer van onze webshop. Mollie communiceert met de banksystemen en verwerkt je betaling.

Waarom Dierenapotheek.nl

Klantbeoordeling: 9/10 uit 1897 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Dagelijkse verzending (ma t/m vr)

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €49,50