Filteren
Merk
Gebruiksvorm
Aandoening
Diersoort
Productsoort

Benodigdheden voor kittens

Wij als dierenvrienden weten hoe leuk het is om een kitten te verwelkomen! Er komt wel van alles kijken bij het nemen van een kitten, en daarom hebben wij alvast producten voor jou geselecteerd die nodig zijn om een goede start te maken.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan de eerste zak voer, ontwormingsmiddel en verzorgingsproducten. Hiermee kun jij zorgeloos genieten van de aanwezigheid van jouw nieuwste maatje!

Extra informatie

Nog beter voorbereid zijn? Kijk dan eens naar de volgende artikelen over kittens, geschreven door dierenarts Martin:

Ontwormen van kittens

Top 5 producten tegen vlooien- en teken

Nog even dit

In het assortiment voor verzorging van kittens van Dierenapotheek.nl vind jij binnen enkele klikken de producten die jij nodig hebt. Dit assortiment is met zorg samengesteld door dierenartsen, paraveterinairen en farmaceutische experts. Heb jij vragen over de verzorging van kittens of kun jij een bepaald product niet vinden? Neem dan uiteraard snel contact met ons op. Wij informeren je graag over kittens en verzorging van kittens. Wie op werkdagen voor 20.00 uur bestelt, ontvangt diezelfde dag nog een verzendbewijs.

Heb je vragen?

Neem dan contact op met ons team van dierenartsen en paraveterinairen.

Advies van een dierenarts nodig?

Je kunt ons op werkdagen mailen of bellen met vragen voor jouw maatje. Via deze kanalen sta je in rechtstreeks contact met een van onze specialisten. We delen onze kennis en ervaring met liefde.

Klantbeoordeling: 9,1/10 uit 2279 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €59,95

Onze standaard verzendkosten zijn €5,95