Filteren
Merk
Gebruiksvorm
Aandoening
Diersoort
Productsoort

Ontwormen kat - assortiment Dierenapotheek.nl

Veel voorkomende wormen bij katten zijn de spoelworm, lintworm, zweepworm en de haakworm. Hiervoor vind je in ons assortiment verschillende soorten ontwormtabletten en -pasta's. Omdat er verschillende ontwormingsmiddelen voor je kat verkrijgbaar zijn, is het van belang dat je een middel gebruikt dat uitstekend bij je kat past. Daarnaast willen wij je adviseren om zorgvuldig de bijsluiter te lezen voordat je het middel gaat gebruiken. Neem hiervoor ook gerust contact met ons op, zodat wij je kunnen adviseren.

Ontwormen kat - verschillende merken

Wij hebben verschillende soorten ontwormingsmiddelen voor katten in ons assortiment. Ons assortiment bestaat uit ontwormingsmiddelen van de volgende merken:

Drontal

Milbemax

Milpro

Panacur

Vitaminthe

Wormen bij je kat

Meestal kun je aan de buitenkant niet zien of je kat wormen heeft. Alleen als je kat een hele zware besmetting heeft komen er soms wormen uit met braaksel of ontlasting. Dat je niets aan je kat ziet, wil dus niet zeggen dat je huisdier geen wormbesmetting kan hebben. Het is daarom belangrijk om je kat regelmatig te ontwormen. Dit geldt ook voor binnenkatten! Ook al lopen binnenkatten een kleiner risico om zich met wormen te besmetten dan buitenkatten, kan dit wel degelijk gebeuren. Binnenkatten worden dan met wormeieren besmet die ongemerkt met schoenen en tassen het huis zijn binnengekomen. In onze kennisbank lees je hoe vaak je je kat moet ontwormen.

In ons assortiment ontwormingsmiddelen voor katten vind je ontwormingsmiddelen die je kunt gebruiken ter preventie, controle of behandeling ten gevolge van een worminfectie. Met de ontwormingsmiddelen van Dierenapotheek.nl zorg je ervoor dat jouw kat preventief beschermd is tegen wormen. Heeft jouw kat wormen? Dan vind je bij ons ook middelen die ervoor zorgen dat jouw kat snel van de wormen af is.

Wat is de beste ontwormingskuur voor mijn kat?

In het assortiment ontwormingsmiddelen voor katten van Dierenapotheek.nl vind je verschillende soorten ontwormingsmiddel. Het is goed om uit te zoeken welk ontwormingsmiddel het beste is voor jouw kat. Zo hebben wij ontwormingstabletten voor katten, een ontwormingspasta voor katten en de ontwormingspipet voor katten. De ene kat vindt tabletten geen probleem en de andere kat gaat beter op een pipet ontwormingsmiddel voor katten. Kies een ontwormingskuur die het beste bij jouw kat past.

Meer informatie over ontworming bij katten

In ons assortiment ontwormingsmiddelen voor katten, vind je ontwormingsmiddelen van de beste kwaliteit. Ons assortiment ontwormingsmiddelen voor katten is met zorg samengesteld door ervaren dierenartsen, paraveterinairen en een farmaceutisch expert. Hierdoor kun jij vertrouwen op onze producten en zullen ze voor snel herstel zorgen. Naast ontwormingsproducten voor katten, kun je bij ons ook terecht voor ontwormingsproducten voor honden. Kun je een product niet vinden, ontbreekt het in de webshop of heb je een vraag over een bepaald geneesmiddel? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Heb je vragen?

Neem dan contact op met ons team van dierenartsen en paraveterinairen.

Advies van een dierenarts nodig?

Je kunt ons op werkdagen mailen of bellen met vragen voor jouw maatje. Via deze kanalen sta je in rechtstreeks contact met een van onze specialisten. We delen onze kennis en ervaring met liefde.

Klantbeoordeling: 9,1/10 uit 2279 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €59,95

Onze standaard verzendkosten zijn €5,95