Vanwege Hemelvaartsdag worden bestellingen later verzonden

Filteren
  Merk
  Gebruiksvorm
   Aandoening
    Diersoort
    Productsoort
    Waarom Dierenapotheek.nl

    Klantbeoordeling: 9/10 uit 1955 beoordelingen

    Deskundigheid van een dierenarts

    Veilig en betrouwbaar bestellen

    Dagelijkse verzending (ma t/m vr)

    Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €49,50

    Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €49,50

    Onze standaard verzendkosten zijn €3,95

    Toont alle 2 resultaten

    Wormen bij vogels: rondwormen

    Wormen bij vogels dus! Ze kunnen bij alle soorten vogels voorkomen, van volièrevogels tot papegaaiachtigen. Net als bij bijvoorbeeld konijnen of katten is dat ook bij vogels geen pretje. Naast het krijgen van diarree, kan ook een minder grote eetlust duiden op een worminfectie bij een vogel. De meest voorkomende wormen bij vogels zijn rondwormen. Zoals de naam al zegt, zijn dit ronde wormen. Deze rondwormen kunnen tot wel 6 cm lang worden en zich nestelen in de maag, darm of krop van de vogel. De twee meest bekende rondwormen zijn spoelwormen en haarwormen.

    Ontwormen bij vogels

    Met Iverquentel drops behandel je een vogel tegen wormen. Deze druppels kunnen specifiek worden ingezet bij het ontwormen van terrariumdieren, kooi- en volièrevogels en duiven. Heb jij ook nog kleine knaagdieren in een hok rondrennen? Dan is dit middel ook bij deze dieren met rond- of lintwormen uitermate geschikt ter behandeling hiervan.

    Houdt jouw vogel toch last van wormen? Maak dan zeker een afspraak bij jouw dierenarts voor verder onderzoek hiernaar.

    Relevante items naast ontwormen van vogels

    Heb jij zo genoeg informatie verzameld over het ontwormen van vogels, maar kun je nog wel wat andere hulp gebruiken? Kijk dan zeker nog eens rond bij deze onderwerpen:

    -Huid - veren van vogels

    -Wondverzorging bij vogels

    Meer informatie over ontwormen bij vogels

    Bij Dierenapotheek.nl vind jij met gemak de producten die jij nodig hebt voor het ontwormen van jouw vogel. Dit assortiment is met de grootste zorg samengesteld door farmaceutische experts, dierenartsen en paraveterinairen. Heb jij verder nog vragen over de verzorging van wormen bij een vogel of kun jij een bepaald product niet vinden? Neem dan gerust contact met ons op zodat wij jou verder kunnen helpen. Bestel op werkdagen voor 20.00 uur jouw ontworm-producten en ontvang diezelfde dag nog een verzendbewijs!

    Advies van een dierenarts nodig?

    Je kunt ons dagelijks mailen, chatten of bellen met vragen voor jouw maatje. Via deze kanalen sta je in rechtstreeks contact met dierenarts Martin Hovius. We delen onze kennis en ervaring met liefde.