Onze nieuwsbrief

Geef jouw maatje het beste met behulp van de nieuwsbrief van de Dierenapotheek. In onze doordeweekse mailing (woensdag) krijg je meer informatie over het voorkomen en verhelpen van kwalen bij jouw huisdier. In het weekend (zaterdag) sturen we jou aanbiedingen, kortingen en leuke acties. Kortom, het beste voor jouw dier begint hier!

Schrijf jij je nu in? Dan krijg je direct je eerste korting! In de bevestigingsmail vind je een 5% kortingscode op onze gehele assortiment.

Voorwaarden

Er zijn drie mogelijke manier om in te schrijven. Via onze homepagina, de pop-up bij het openen van onze website of via deze pagina. Bij het inschrijven krijg je de mogelijkheid om jouw huisdiervoorkeur aan te geven. Met het aangeven van jouw voorkeur kunnen we onze mails beter op jou afstemmen.Vervolgens ontvang je onze nieuwsbrief via [email protected] of [email protected].

Jouw mailadres wordt door de Dierenapotheek niet aan derden verstrekt. Mocht je je uit willen schrijven, dan vindt je in elke e-mail onderaan de mail een link naar ons afmeldformulier. Lukt dit niet of heb je andere vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected] of stuur een bericht via ons contactformulier.

Bekijk ook:

Onze algemene voorwaarden

Onze privacy policy

Heb je nog vragen of opmerkingen? Bel ons dan tijdens werkdag of stuur een mail naar [email protected]

Klantbeoordeling: 9,1/10 uit 2288 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Schrijf je nu in!