Filteren
Merk
Gebruiksvorm
Aandoening
Diersoort
Productsoort

Maag- en darmproblemen bij konijnen

Een goede werking van de maag en darmen is van levensbelang bij konijnen. Darmproblemen zijn dan ook één van de belangrijkste oorzaken van het overlijden bij konijnen. Deze problemen kunnen zich al aandienen door het eten van verkeerde voeding, dus als baasje is dit in sommige gevallen extra goed oppassen. Stress of problemen aan het gebit van een konijnen kunnen echter ook grote boosdoeners zijn bij maag- en darmproblemen van konijnen.

Symptomen van maag- en darmproblemen bij konijnen

Maag- of darmproblemen vallen bij konijnen op meerdere manieren op. De meest voorkomende symptomen van maag- en darmproblemen bij konijnen zijn:

  • weinig tot geen eetlust;
  • een opgezette maag (vooral links, onder de ribben) door gasvorming;
  • een vreemd houding tijdens het liggen;
  • een stil en schichtig gedrag;
  • soms harde borrelgeluiden uit de maag van het konijn.

Behandeling maag- en darmproblemen bij konijnen

Bij Dierenapotheek.nl vind je een breed scala aan producten die jouw konijn helpt bij maag- en darmproblemen. Een door dierenartsen, paraveterinairen en een farmaceutisch experts samengesteld assortiment vind je namelijk hier.

Heb jij vragen over de producten die konijnen helpen met hun maag en darmen of kun jij een bepaald product niet vinden? Neem dan snel contact met ons op: wij helpen je uiteraard graag snel verder. Ook met vragen over bijvoorbeeld over het vaak voorkomende E. cuniculi ben je bij ons aan het juiste adres. Wie op werkdagen voor 20.00 uur bestelt, krijgt zijn pakket diezelfde dag nog opgestuurd.

Heb je vragen?

Neem dan contact op met ons team van dierenartsen en paraveterinairen.

Advies van een dierenarts nodig?

Je kunt ons op werkdagen mailen of bellen met vragen voor jouw maatje. Via deze kanalen sta je in rechtstreeks contact met een van onze specialisten. We delen onze kennis en ervaring met liefde.

Klantbeoordeling: 9,1/10 uit 2289 beoordelingen

Deskundigheid van een dierenarts

Veilig en betrouwbaar bestellen

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €59,95

Onze standaard verzendkosten zijn €5,95