Vanwege Hemelvaartsdag worden bestellingen later verzonden

Filteren
  Merk
  Gebruiksvorm
   Aandoening
    Diersoort
    Productsoort
    Waarom Dierenapotheek.nl

    Klantbeoordeling: 9/10 uit 1961 beoordelingen

    Deskundigheid van een dierenarts

    Veilig en betrouwbaar bestellen

    Dagelijkse verzending (ma t/m vr)

    Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €49,50

    Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €49,50

    Onze standaard verzendkosten zijn €3,95

    Halsband bij angst honden

    De Adaptil halsband is heel geschikt bij het voorkomen en bestrijden van diverse vormen van stress en angst bij honden. Zowel binnen- als buitenshuis. De stoffen in de halsband stellen de hond gerust in een stressvolle omgeving. Denk bijvoorbeeld aan jouw pup, die met zo'n halsbandje sneller went aan de nieuwe omgeving.

    Hoe herken je angst bij je hond?

    Wanneer een hond bang of angstig is, zijn er een aantal symptomen die een hond afgeeft:

    • Oren plat in de nek
    • Staart tussen de benen
    • Ineengedoken achter iemand gaan zitten
    • Geeuwen
    • Haren in de nek opzetten
    • Zichzelf gaan krabben terwijl er helemaal geen sprake is van jeuk

    Gedrag en angst van honden - producten in ons assortiment

    Bij Dierenapotheek.nl vind je een ruim assortiment aan producten die de angst van een hond kunnen reduceren of weghalen. Deze producten zijn verkrijgbaar in verschillende vormen. Zo zijn er capsules, tabletten of drankjes die door het voer van je hond kunnen worden gemengd. Hierdoor wordt je hond rustig en zal hij of zij minder snel angst ervaren. Daarnaast vind je bij ons ook rustgevende halsbanden voor honden. In ons assortiment vind je verschillende producten van diverse merken. Zo zit er altijd het juiste rustgevende product van jouw hond bij.

    - Adaptil
    - CBD olie
    - Cholodin
    - Eco pets urine booster
    - Telizen
    - Urine off
    - Zylkène

    Angstige hond kalmeren

    Als je een angstige hond wilt kalmeren, zul je een proces moeten doorlopen. Dit proces begint bij jezelf. Door jouw eigen handelen en negatieve energie om te buigen naar positieve energie, kan er al veel in het gedrag van jouw hond veranderen. Als je weet wat de trigger is van zijn angst bij je hond, vermijd deze dan. Zo kun je bij bijvoorbeeld angst voor geluiden je hond niet meenemen naar plekken waar onverwachte geluiden kunnen opspelen. Lukt dit niet altijd? Zorg dan dat je zelf kalm en assertief blijft.

    Hond angstig voor geluiden

    Angst voor geluiden komt bij honden vaak voor. Toch is het goed om te weten dat angst bij honden iets is waar je iets aan kunt doen. Hierbij is het goed om schelle geluiden te vermijden, maar je kunt ze ook juist opzoeken. Het is dan ook heel belangrijk om een hond in zijn eerste levensweken al kennis te laten maken met de meest voorkomende geluiden in zijn of haar (toekomstige) omgeving. Zo is het, juist in de eerste paar weken, goed om deuren dicht te slaan, de stofzuiger aan te zetten en iets vaker het gras te maaien. Lukt het niet om de angst weg te halen? Dan kun je een bepaalde angst ook gewoon laten zijn: is het echt zo erg als jouw hond bang is voor de stofzuiger?

    Toch is het niet fijn om jouw hond in angst te zien. Daarom kun je altijd de producten van Dierenapotheek.nl gebruiken. Deze zorgen ervoor dat je hond rustiger en minder angstig wordt.

    Verwante items over gedrag en angst hond

    Wil jij meer weten over stress en angst bij honden, hoe je dit tegen gaat en hoe je jouw hond hierop kan voorbereiden? Dan verwijzen we je graag door naar onze onderstaande artikelen. Hier vind je een hoop informatie over angst bij honden en andere huisdieren.

    Stress - angst bij huisdieren
    Hoe verminder je stress - angst bij he huisdier?
    Reisziekte bij je hond
    Tips bij vuurwerkangst

    Meer informatie over hondengedrag en angst

    Ons assortiment is met zorg samengesteld door ervaren dierenartsen, paraveterinairen en een farmaceutisch expert. Kun je een product niet vinden, ontbreekt het in de webshop of heb je een vraag over een bepaald geneesmiddel? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

    Advies van een dierenarts nodig?

    Je kunt ons dagelijks mailen, chatten of bellen met vragen voor jouw maatje. Via deze kanalen sta je in rechtstreeks contact met dierenarts Martin Hovius. We delen onze kennis en ervaring met liefde.